90 kaloriers cupcake – med 3 slags frosting!

14. november 2016 | Godis og kaker

Denne oppskriften er hva jeg kaller en oldie, but goodie! Den har blitt presentert på bloggen før, men nå har oppskriften fått seg en liten oppdatering. Ikke nok med det! Du får oppskrift på tre lags kakekremer! Lowcard style! Sjokolade, vanlje og bringebærkrem!


Sjokolade er min favoritt!


Pst! Uten topping inneholder denne kun 90 kalorier!


Vi tar cupcaken først!


Til 12 stykker trenger du:

0,6 dl bakekakao

2 dl vann

1,5 dl sukrin gold

1 dl lett melk

1 stort egg

2 dl kesam

2 dl fibramel + litt til til justering

1 ts bakepulver


Slik gjør du:

  1. Bland først sammen kakaopulver, bakepulver og fibramel.
  2. Rør så sammen egg, sukrin, kesam og vann.
  3. Bland det tørre og det våte. Fordeles i 12 miffinsformer. Stekes på 180 grader varmluft i15 -17  minutter.

Så toppingene!


Sjokoladekrem


Du trenger:

200 gram sjokolade

200 gram smør


Slik gjør du:

  1. Smelt sjokolade og smør sammen
  2. Sett til avkjøling i kjøleskapet
  3. Ved romtemperatur visp kraftig til du får en luftig sjokoladekrem


Vaniljekrem


Du trenger:

3 eggeplommer

3 ss sukrin melis

1/2 dl fløte

1 ts vanilje

1 ss smør

————————

2 dl fløte


Slik gjør du:

  1. Ha eggeplommer, 1/2 dl fløte, vanilje og sukrinmelis i en kjele. Kok opp under omrøring på svak varme. Når den tykner rør inn smørret og sett til avkjølning.
  2. Når blandingen er kald pisker du 2 dl fløte til krem.
  3. Visp så inn vanilje blandingen


Bringebær krem


Du trenger:

3 dl fløte

2 dl bringebær


Slik gjør du:

  1. Visp først fløte til krem
  2. Tilsett bringebærene
  3. Gi det hele en runde til med vispen så du får en rosa krem


Jeg sier bare N A M !


Husk at du kan lagre innleggene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin 


HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

Stort Smil

Desiree

14. november 2016 | Godis og kaker

Comments are closed.