Enhver helseblogg med litt respekt for seg selv har en versjon av bønne brownien. Jeg har en fra før av, men den er nesten litt for sunn, og krever noen spesialprodukter. Det gjør ikke denne!
Å bruke bønner som base i bakeverk er helt genialt! De gir ikke smak, de gir masse proteiner og de gjør at du kan utelukke både fett og mel. Supersunt med andre ord. Personlig synes jeg de gjør seg alle best i sjokoladekaker. En sjokoladekake skal nemlig være litt bløt (etter min mening) og saftig. Vi savner ikke mel i en skikkelig bløt brownie med god sjokoladesmak gjør vi vel?
Du trenger:
Ingredienser
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 160 grader – over og under varme.
- Blend anne ingrediensene til en glatt masse.
- Ha bakepapir i en mellomstor kakepanne
- Stekes midt i ovnen i 30 minutter. Den vil være ganske bløt når du tar den ut.
- La den avkjøle seg i ca en time før servering.
- Gir 10 stykker
Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree
Ååh! Så gøy! Kommer du til å dele litt av heftet på bloggen?
Kan man bruke røde bønner/kidneybønner, eller gir de en helt annen smak? Spør fordi jeg ikke finner sorte bønner