9 Kick Ass rumpeøvelser med strikk – for 3 nivåer!

30. januar 2017 | Øvelser

Sist mandag kjørte jeg igjennom nytt ben/rumpe program! Noe som resulterte i at jeg var støl i ikke bare to dager, men fem! Jeg dro faktisk med meg kameraet på trening flere dager med planer om å filme disse øvelsene til dere, men faktumet er at jeg ikke klarte! Gangsperre delux!

Lørdag lykkes det meg endelig å få bena til å samarbeide, så nå er videoen endelig klar! Jeg har filmet ni øvelser til dere i tre forskjellige nivåer.

De 3 første passer for deg med vonde knær.

De 3 neste er supre for deg som fint kan jobbe med bøy i knærne.

De 3 siste er for deg som digger sviende lår og høy puls!

De kjørte jeg som avslutning på gårsdagens benøkt, og ja – jeg er vel tilbake der jeg startet sist uke!

Som dere ser så legger jeg ganske mye energi ned i youtube kanalen min i disse dager. Og jeg synes det er såååå gøy! Blir derfor superglad om du går inn på kanalen min og trykker abonner eller subscribe! Så får du en liten mail hver gang jeg legger ut noe på youtube.

Denne ukas store plan er faktisk sukkerfrie snickers snurrer! Jepp, sukkerfri gjærbakst med karamell, salte peanøtter og sjokolade – step by step video fra kjøkkenet mitt <3

Desiree sin youtubekanal

30. januar 2017 | Øvelser

Kommentarer (1)

  1. Hvis man ønsker å avslutte en styrkeøkt men en skikkelig booty pump, hvilke av disse øvelsene anbefaler du og hvor mange repetisjoner og sett?

Comments are closed.