8kg ned med FIT på 30 dager; Gjesteblogg

1. desember 2017 | FIT på 30 dager

Først må jeg få lov til å takke deg for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer! Og at du er så modig å lar meg dele bilder! Det har hvert kjempe gøy og følge deg på din reise! 

FIT på 30 dager er et GRATIS program for deg som vil ned i vekt, og inkluderer både kostplan, oppskrifter, treningsprogram, med mer. Informasjon og påmelding finner du HER


/Gjesteblogg/


PROSJEKT VEKTNEDGANG

Jeg er blitt forespurt om å skrive et gjesteinnlegg her på bloggen til Fitfocuse. Det sa jeg ja til med en gang, selv om jeg aldri har laget et eneste blogginnlegg. Det var stort å bli spurt, og har nå hatt noen dager å tenke litt på hva som skal skrives.

Oppunder jul, så jeg flere venner skulle delta på noe som het FIT på 30 dager. Jeg trykket meg inn på siden, og leste litt rundt opplegget. Ble ikke helt enig med meg selv, så lot det svirre litt rundt i noen dager. Besøkte nettsiden, leste innlegg fra arkivet, og bladde i oppskriftene. Det så spennende ut, og veldig oppnåelig. Tilslutt trykte jeg bli med.

Forhistorien til hvorfor jeg ønsket vektnedgang, er som de aller fleste, jeg hadde noen kg ekstra og var misfornøyd. Jeg trente mye, men klarte ikke få orden i matveien. Etter 2 barnefødsler, og sykdom over mange år hadde kg blitt litt for mange.

1.januar  gikk starten. Jeg var 100 % fokusert på oppgaven, og det gikk utrolig nok som en lek.

 

Jeg ble overrasket over mengden mat, og hvor vanlig mat jeg skulle spise. Ikke noe hokus pokus, og jeg gikk aldri sulten. Søtsug hadde jeg ikke i det hele tatt, og det tror jeg også kommer av at jeg var innstillt på at dette skulle fungere. Allerede første uka forsvant 2 kg. Det motiverte til å fortsette, for jeg hadde prøvd desperat lenge uten at vekta viste et gram mindre. Jeg fortsatte på treningssenteret der jeg allerede trente fra før, men utfordret også meg selv mer på ting jeg aldri hadde turt før.


Bildene er hentet fra tidligere deltagere på FIT på 30 dager, via instagram. Med eiers tillatelse til å reposte.

Etter 30 dager var ca 8 kg borte, og jeg kunne rett og slett ikke gi meg. Jeg hadde et mål, og det skulle jeg nå ! Jeg hadde bare positive erfaringer så langt, så det falt seg helt naturlig. Det eneste negative jeg merket, er at jeg til tider ble så oppsatt og fokusert at jeg spiste for lite mat for å fremskynde prosessen, men fant raskt ut at det ble helt feil. Kroppen klarte ikke å utføre trening i samme tempo og jeg ble raskt mer sliten enn normalt.

I slutten av mars hadde jeg gått ned 12 kg siden starten. Matplanen ble fulgt til punkt og prikke, men jeg slappet litt mer av i henhold til kiloene. Da jeg så hva jeg oppnådde, motiverte det meg videre til å utfordre meg selv. Det var stort å klare å gå ned, og det lettet mye på hodet. Jeg ble gladere til sinns, og det ble enklere å trene. Det igjen førte til at jeg i april startet på taekwondo.


/privatbilde postet med gjestebloggers tillatelse/

Nå i desember er det snart 1 år siden jeg tok fatt på prosjektet mitt. Jeg veier fremdeles like mye som i mars. Jeg veier ikke lenger maten min, men er veldig bevisst på hva jeg spiser, og har lært mye på veien hvor stort matinntaket faktisk teller. Jeg merker veldig godt på trening hvis jeg har spist galt. Jeg drikker brus, men kan gå lange perioder uten. Og jeg elsker sjokolade, så det kan hende det blir litt mye av og til. Men jeg kommer meg alltid inn på rett spor igjen med en gang jeg finner igjen bloggen og matplanen.


Bildene er hentet fra tidligere deltagere på FIT på 30 dager, via instagram. Med eiers tillatelse til å reposte.

En positiv ting som har skjedd med hele familien, er at vi i hele året har hatt ukesplaner med hva vi skal ha til middag hver eneste uke, både til hverdag og i ferier. Det har også spart oss for mye avfall, sparte penger og et planlagt sunt kosthold. Sunt kosthold er mye enklere enn man tror bare man får de rette tipsene, og lar det bli en vane.


Målet er å bli enda bedre enn meg selv !Bildene er hentet fra tidligere deltagere på FIT på 30 dager, via instagram. Med eiers tillatelse til å reposte.
Følg meg gjerne på Snapchat  eller Instagram 
(Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

1. desember 2017 | FIT på 30 dager

Kommentarer (1)

  1. Hej. Trenger sårt hjelp att gå ned 10kg då kilo kom og sjælvtiliten gick.
    Tack på førhand.
    Hilsen Maria

Comments are closed.