8 tips som gir deg lyst til å snøre på løpeskoene!

27. april 2017 | Løpeskolen

/inneholder link til sponset tøy/

I dag er den store filmdagen! Som flere nå har fått med seg jobber jeg i disse dager med ny platform til mine online Bootcamps. Denne plattformen kommer blant annet til å inneholde en stor øvelsesbank med øvelser for både ute, hjemme og studiotrening.

Studio og hjemme er ikke noe problem å få filmet til, men ute, ja da er det bare å få booka inn tid så fort værvarselet holder det det lover!

I dag hadde jeg ellers tenkt jeg skulle dele et lite innlegg om motivasjon i løpeskolen. Siden oppstart har vi vært igjennom forskjellige typer løpeprogrammer, oppvarming, teknikk og smart styrketrening for løpere, men ikke noe av det hjelper om man ikke har motivasjon til å trene!

 

1. Husk at uansett nivå så kommer du i bedre form av å løpe enn hvis du lar være.

Jeg falt for en stund tilbake over et ordtak som jeg virkelig elsker!

We are all runners, some just run a bit slower <3

Folkens, vi er faktisk skapt for å bevege oss!


2
Tenk på treningen din med positivitet og glede!
Det er ikke noe du må, det er noe du fortjener! Egen tid, et lite avbrekk i hverdagen som handler om deg, noe som gir deg overskudd til å gi mer av deg selv til de du er glad i. Ikke minst tror jeg mange opplever positive effekter av å se at man faktisk kan prioritere seg selv bitte litte grann, uten at familiens hverdag knekker sammen eller hele huset eksploderer. Noen mammaer som kjenner seg igjen? Damer, det kan godt være vi følger det sånn, men verden klarer seg fint uten oss i en liten time i ny og ne.


3
Kjøp en kalender til å henge på veggen. Sett et stort kryss på den hver gang du har trent. Ja, vi er faktisk litt barnslige i voksen alder også.


4. Bytt ut cafebesøket med venninnene med en power walk eller løpetur i stede. Why not?


5. Fremsnakk treningen din for deg selv. 

Hvor deilig er det ikke når du er ferdig? Frisk luft, litt vind i håret, et skritt nærmere et mål!


6. Spør deg selv hva slags person du ønsker å være! 

Ønsker du å være en som stadig utsetter og finner på dårlige undskyldninger, bare for å ha dårlig samvittighet etterpå? Eller ønsker du å være en som bare får det gjort?


7. 
Visste du at det er direkte sammenheng mellom trening og kosthold, også mentalt? Når man trener får man ofte lyst til å spise sunnere også!


8. Varier løpingen din. 

Løping på tid eller en gitt distanse kan enkelte dager føles både tungt og demotiverende. Så dropp det! Kom deg ut, sett litt musikk på ørene, prøv å løpe et annet sted enn du pleier. Nyt omgivelsene og senk skuldrene

Litt nytt treningstøy kan være ganske motiverende det også 😉 Min hovedsponsor er Trimtex, og alt du ser meg gå i av treningstøy finner du HER

Følg meg gjerne på Instragram (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

27. april 2017 | Løpeskolen