8 rare fakta om meg

31. mars 2017 | Livsstil

Planen var egentlig å legge ut denne ukas Tren med meg video, men jeg ser nå at klokka har løpt litt fra meg i dag, så den venter jeg med til i morgen.

I stede så byr jeg på litt lett fredagsunderholdning! 8 rare fakta om meg!

 

1. Jeg var den siste i vennegjengen som fikk både FB, Instagram og Snapchat! Snakk om å være treig! Men sosiale medier har liksom aldri vært min «greie». Litt ironisk med tanke på at Facebook pagen min rundet 80.000 følgere for noen dager siden!

2. Fra jeg var 15 år til sånn ca 25 farget jeg håret mitt mørkt brunt! Faktisk ble folk overrasket når jeg sa at jeg egentlig var blondine! Hva synes dere? Blondt eller brunt best?

Gammelt FB bilde

3. Jeg er halvt dansk og har gått to år på dansk skole. Jeg flyttet tilbake til Norge for å starte 2. år på videregående – ene og alene fordi jeg hadde lyst til å være russ. Når russetiden så kom hadde jeg begynt i jobb som bartender, og det eneste jeg kan skilte med av russefeiring er at jeg tok meg fri fra jobb en time på 17. mai for å gå i russetoget!

4. Jeg har hatt tre karriere planer oppigjennom ungdomstiden! Journalist, kok og personlig trener. Så litt gøy synes jeg jo at det er å være der jeg er nå i dag!

5. Jeg er født for tidelig, noe som jeg ofte har mye moro med. Siden jeg ble født 14. 09 er jeg jo nå stjernetegnet jomfru – noe om overhode ikke passer! Jeg mistenker at kosmos gikk litt i surr da vannet til mamma gikk noen uker før tiden!

6. Når vi er inne på stjernetegn så bor vi faktisk 3 jomfruer under samme tak på Tjøme. Både Vilde, Daniel og jeg. Vilde og Daniel (min samboer) har til og med bursdag på samme dag! Den fiksa jeg godt!

7. Jeg fikk ikke lappen før jeg var 28 tror jeg? Og jeg hatet kollektiv trafikk! Så så lenge det ikke tok meg mer enn en time å sykle noe sted – så gjorde jeg det. Uansett vær!

8. Jeg fikk min første betalte jobb som avisbud da jeg var 15 år, og har jobbet siden.

 

 

Tja, det var noen meget uhøytidelige fakta om meg!

God helg!

Desiree

31. mars 2017 | Livsstil

Kommentarer (3)

  1. Hei! Bruker du fortsatt Wilfa Raw Fuel blender, eller har du kjøpt ny? Skal investere i en god blender nå, så det hadde vært kjekt å vite hva som er brukbart til en overkommelig pris! Mener å huske at du er superfornøyd med din, og at den er kraftig!

Comments are closed.