7 ting jeg skulle ønske jeg visste da jeg begynte å trene!

6. januar 2017 | Trening

Vi har alle hvert nybegynnere en gang. Jeg har hvert en aktiv jente hele livet og drevet med det meste av ballsport, fridrett, ridning og dans, og steget inn på treningsstudioet tok jeg alt det året jeg fylte 16.

Læringskurven har bare gått oppover siden den gang, og jeg håper og tror at jeg alltid har noe å lære. Men noen ting skulle jeg faktisk ønske at jeg hadde visst helt fra starten av!

Bilde; Monsterfoto

1. Ønsker du å forandre kroppsfasong, så nytter det ikke å stå time opp og time ned på kondisjonsapparatene. Det må styrketrening til.

 

2. At tøyning ikke hjelper mot stølhet. Men jeg skulle ønske jeg hadde gjort mer av det allikevel. Beveglighetstrening er nemlig viktig for å opprettholde kroppens funksjoner. Dette gir økt prestasjon og mindre skader/ondter. Aldri for sent å begynne.

 

3. At korte, intensive økter kan være like effektive, noen ganger mer effektive, enn lange.

 

4. At tallet på vekten faktisk ikke sier noe som helst om hvordan du ser ut.

 

5. Om du ønsker å trene ofte og mye er mat, hvile og variasjon det viktigste og noen ganger vanskeligste å få plass til i treningsprogrammet.

 

6. Resultater tar tid. Noen ganger tar det mindre tid enn du hadde trodd, av og til tar det lengre tid. Men tiden går jo uansett, så da betyr det kanskje ikke så mye? Resultatene kommer så lenge du jobber for dem. Gir du opp så vil de i allefall ikke komme!

 

7. Du må faktisk utfordre deg selv for å bli sterkere. Uansett hva du gjør så slår du de på soffaen, men vil du ha fremgang så må det koste litt. Som jeg pleier å si til mine kunder når de synes det begynner å bli tungt:


– Det er de repetisjonene du tar når du egentlig tror du ikke orker mer som gir deg fremgang!

 

 


Følg meg gjerne på Snapchat 
(Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

6. januar 2017 | Trening