6 sunne ting jeg spiser, drikker og gjør, som jeg ikke anbefaler andre

17. september 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Vi kan jo starte med hvorfor jeg ikke nødvendigvis anbefaler andre å gjøre disse tingene.

Vel, det bunner i ganske mange ulike årsaker. En ting er at disse tingene dekker ulike behov som jeg har i min hverdag. Det passer meg, men ikke nødvendigvis deg. En annen ting er at noe av dette går under kategorien sært eller unormalt. Og jeg streber jo etter å vise at en sunn livsstil ikke trenger å involvere rare matvaner eller spesielle ting. For det gjør det ikke!

Hvorfor gjør jeg det da?

Jo, fordi det føles bra for meg. Og det syes jeg er et viktig budskap. Nemlig at sunne valg først og fremst handler om å finne de tingene du føler gir deg noe positivt, som føles bra og så som føles sunt ut for deg!

 

 


1. Fett te

Er rett og slett sort eller grønn te, varm, som jeg blender med 10-15 gram meieri smør og litt fløte.


Hvorfor?

Jeg står opp tidlig, men liker ikke å spise frokost med en gang. På denne måten får kroppen litt energi, jeg føler meg kvikkere og det sørger for at kroppen tar opp de fettløslige vitaminene i kosttilskuddet mitt, som jeg faktisk også tar.

 


2. Egg latte

Du syntes kanskje at egg i grøt og smoothie var rart. Hold deg fast for denne oppskriften.


1 egg


1 kopp kaffe


1 ss ss smør


Litt melk


Litt sukrin gold

Alt blendes til en latte


Hvorfor?

Samme grunn som fett – te, men her får jeg også gode proteiner og næring fra egget.

 


POW eller pre workout

Er en drikke som vanligvis inneholder koffein og aminosyren beta-alanin. Noen kan også være tilsatt andre aminosyrer som skal øke fettforbrenningen eller muskelkraften, kreatin og vitaminer.


Det er rett og slett en vane å drikke det, men det er absolutt ikke nødvendig!

 


Raw food

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg spiser mengder av dette. Men det lages en del kaker,konfekter, dressinger, salater, ol. Jeg spiser det fordi jeg synes det er godt og det er en flott måte å få i seg EKSTRA grønnsaker, nøtter, frø og annet snacks for kroppen. Men jeg vet for veldig mange blir dette for «spesielt interesserte». 

 


Jeg hører på lydbok mens jeg jogger.

Kunne ikke falle meg inn å anbefale det til noen andre, men jeg gjør nå det! Helst krim!

 


Jeg trener nesten hver dag.

Stort sett er det bare en dag i uka hvor trening ikke står på programmet, og da er det ofte fordi det er annen type fysisk aktivitet som prioriteres. Det gjør jeg, men jeg ville aldri si til noen andre at de skal trene hver dag! Hvorfor ikke? Fordi det ikke er nødvendig!

Men mindre du har mål om å stille i fitness eller konkurrerer i idrett er det ikke nødvendig å trene hver dag. Man kommer utrolig langt med to, tre gode økter i uka + hverdagsaktivitet! Hvorfor trener jeg hver dag da? Fordi jeg synes det er gøy, og det gir meg mye positiv energi!


I en sunn livsstil er det egentlig svært lite som er riktig og feil. Det handler i bunn og grunn om å ta de valgene som du føler er gode for deg, og som får deg til å føle deg vel både i ditt eget liv, din egen kropp og ditt eget sinn <3

 

 


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 

 


17. september 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (7)

  1. Noens uvaner kan være andres vaner. Og vi har jo alle forskjellig mening av hva som er bra og ikke 😉

  2. Syntes faktisk ikke dette hørtes så ille ut, og jeg er HELT nybegynner på sunne trenings- og kostholdsrutiner! 🙂 Gøy med litt crazy inspirasjon!

  3. Denne traff meg virkelig og jeg likte så godt «I en sunn livsstil er det egentlig svært lite som er riktig og feil. Det handler i bunn og grunn om å ta de valgene som du føler er gode for deg, og som får deg til å føle deg vel både i ditt eget liv, din egen kropp og ditt eget sinn» Det er så sant! Takk for motivasjon og inspirasjon daglig!!

Comments are closed.