6 KG NED FØR FELLESFERIEN!

28. mai 2019 | Kosthold, kropp & helse

Jeg kan ikke huske hvilken avis som kunne friste med denne overskriften for noen uker siden, men jeg trooor at det var VG.

Internettet og sosiale medier koker nå om dagene med oppskrifter på sommerkropper og store diskusjoner om hva slags ansvar vi som jobber med trening og kosthold har i forhold til å skape kroppspress.

Personlig står jeg litt med en fot i hver leier, om man kan si det på den måten. Jeg er så klart ikke tilhenger av konseptet «sommerkroppen» , men jeg har absolutt respekt for de som føler seg ekstra motivert på denne tiden av året, til å ta tak i egne vaner og gjøre varige endringer.

Sommeren er jo en perfekt tid sånn sett! Det er lengre dager, mer lys, det frister mer å trene ute – noe som gjør at mange føler seg mer motivert til trening. Butikken byr på mer frukt og grønt i sesong og de fleste føler at de har mer energi og overskudd. I det hele tatt er det mange gode grunner til å begynne med en varig livsstilsendring akkurat nå!

Nettopp dette er grunnen til at jeg hver sommer arrangerer SUMMERFIT BOOTCAMP i juni og juli.

BOOTCAMPEN foregår så klart via nett og kan deles opp i 2 deler.

Del 1. 3.juni – 3.juli 

er lagt opp for de som ønsker å bruke 4 uker på å komme i bedre form og ja – stramme opp før ferien.

Det er lagt opp til 3 økter per uke som kombinerer styrke og kondisjon. Man velger selv om man vil ha treningsprogram for hjemme eller studio.

Utover dette er det to valgfrie kondisjonsøkter, for de som føler at de har mer tid og overskudd til trening.

I tillegg får man så klart ukentlig kostplan med oppskifter og handleliste.

Del 2. 8.juli – 8. august 

er lagt opp for deg som vil holde formen også gjennom ferien. Med daglige økter på mellom 10-20 minutter – som kan utføres hvor som helst.

Her får man også kostplan, oppskrifter og handlelister.

Hver del koster 99 kroner og det er så klart valgfritt om man ønsker å delta på begge delene eller bare den ene. 

Som medlem på www.fitfocus.no får du automatisk tilgang til bootcampen. Er du ikke medlem, men ønsker å være med? Da melder du deg på HER.

 

Stort Smil

Desiree

28. mai 2019 | Kosthold, kropp & helse

Kommentarer (5)

  1. Hei. Hvordan vet jeg om jeg er medlem av fitfocuse.no? Var med gratis i 2 uker, men meldte meg av via paypal etter den perioden. Må jeg registrere meg på nytt da? Mvh Anne

  2. Hei, jeg vil gjerne være med. Men når jeg prøver å sende mld. via linken (kontaktskjema) så får jeg bare feilmelding.

Comments are closed.