50 kaloriers cookiebites

20. februar 2016 | Godis og kaker

 

De er kanskje ikke de peneste å se på, men om du liker cookie deig vil du elske disse og med denne grunnoppskriften kan du i bunn og grunn variere i det uendelige! 

 

 

Jeg har brukt:

2 dl rosiner

2 dl mandler

30 gram rocky road proteinpulver

1 knipe salt

Bitte litte granne vann til justering

 

Slik gjør du:

Kjør mandlene i en blender til de blir til mandelsmør. Hvor lang tid dette tar avhenger av hvor god blender du har. Du kan tilsette 1 ss smaksnøytral olje, som rasp, om du synes det tar for lang tid.

Tilsett så rosinene (dette smaker ikke rosiner), salt og proteinpulveret og blend til du får en seig masse. Er rosinene veldig tørre kan det hende at du må tilsette 1 ss vann.

Sett massen i kjøleskapet i et par minutter før du ruller den ut til en lang pølse og deler den i 20 biter.

 

Både nøtter og proteinpulver kan varieres i den uendelige. Salte peanøtter med sjokoladeprotein for eksempel? NAM!

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

Notater:


#oppskrift


#kalorifattig


#proteinrik


 

 

 

 


20. februar 2016 | Godis og kaker

Kommentarer (7)

  1. Ooooh! Denne skal prøves!!Forøvrig så vil jeg bare si Tusen takk for en super blogg! Du inspirerer mange, det vet jeg. Jeg har anbefalt bloggen til flere venner, og de har bitt faste lesere de også.Elsker oppskriftene, variasjonene, treningstipsene. Og jeg syntes du er tøff som lar oss få ett innblikk i en vanskeligere tid i livet ditt…Eneste du må slutte med er å gi meg hjemlengsel med snappene dine av salt hav, svaberg og bølgeskvulp 😉 Varm Hilsen fra Vest Afrika

Comments are closed.