5 tips til grillkvelden

25. juli 2016 | Uncategorized

Da var «ferien» over for denne gang. I allefall en liten uke før vi pakker sammen og reiser til Hellas! Helt utrolig egentlig hva vi har rukket på to uker! Danmark, Gaustad toppen, Hardangervidda, 60 års lag, vi har fått ferdig en del prosjekter hjemme OG hatt tid til å se venner man ser alt for sjeldent. Alt sammen like nødvendig og koselig i ferien!

Fredag inviterte vi til middag, eller grillings om du vil, på vår nymalte terrasse. Så i dag tenkte jeg å dele noen små tips til en hyggelig grillkveld, men litt ekstra til.

Kjøper du økologiske gulrøtter med stilk kan du la litt av stilken sitte igjen. Det er utrolig hvor lite som skal til!

Skrell gullrøtene og fjern litt av stilken. Dryss over olje og salt. Bakes i ovnen på 250 grader – over og undervarme-  i 20 minutter.

 

Disse potetene har fått nesten samme behandling som gullrøttene. De små er hele, det større er delt i 2 eller 4. Dryss over olje og salt. Inn i ovnen på 250 grader – over og undervarme i 30 minutter.

Melon er perfekt både som forrett og tilbehør. Her har noen blitt snurret i spekeskinke, noen har fått følge av litt basilikum og noen er uten noe. Noe for enhver smak altså!

Litt ekstra kos skal det så klart være plass til når det kommer gjester. Vil egentlig bare tipse om denne kolben. Den rommer akkurat passe 2 liter, og får faktisk plass i et kjøleskap. Fyller du ca. halve med is holder den seg kald, også i solen, i flere timer. Kjøpt på Skeidar.

Bordpynt er kanskje noe vi sparer til spesielle anledninger, med det er egentlig veldig lite som skal til. På denne tiden av året finner du grønne blader og sommerlige blomster hvor som helst. Sammen med litt hyssing og en hvit serviett ser bordet plutselig litt mer for seg gjort. Synes jeg da 😉

 

Senere i dag kommer det et nytt treningsprogram i SummerFIT serien ut til dere. Sammen med all kosen er det jo deilig å bevege seg litt!

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

Notater:


#grill


#grillkveld


#tilbehør


#tips


#sommer


#sommermat


25. juli 2016 | Uncategorized

Kommentarer (3)

  1. Så deilig! Takk for gode tips 🙂 Håper du får en fin dag og en god start på den nye uken 🙂

Comments are closed.