5 SUNNE SOMMERFROKOSTER

9. juli 2021 | Frokost, Oppskrifter | Skriv kommentar

Kan bestilles hos ark.no HER

I dag er min siste arbeidsdag før «ferien» min! Jeg sier «ferie» for når man jobber med sosiale medier kan man ikke akkurat stenge kontoret i 3 uker og kaste nøkkelen 😉 Men alle oppskrifter er ferdige, alle bilder tatt og redigert, Reels filmet til Instagram, poster planlagt, så ja jeg ser frem til noen roligere uker med familien nå.

Det meste vil altså være som vanlig på mine kanaler i sommer, og det skal være gode muligheter for å få litt inspirasjon til en sunn og sprek sommer – for de som vil.

I dag deler jeg fem sommerlige frokostfavoritter! Håper det inspirerer!

Stort Smil

Desiree

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.