5 sannheter om meg.

5. februar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Vi lever i en hverdag hvor kropp og utseende opptar utrolig mye plass. Og i det siste har spesielt dette med kroppspress fått mye fokus. Personlig synes jeg ikke kopps-presset er det største problemet, det er mer enn del av et større problem.

Som ung i dag blir man i langt større grad eksponert for andres lykke – uten å ha filter for at dette er det andre velger å vise!

Jeg blogger i stor grad for voksne damer, og jeg håper at dere har dette filteret, og vet at jeg velger å skrive de tingene jeg skriver – ikke fordi jeg vil vise noe glansbilde, men målet er jo å dele kunskap og inspirasjon!

Men noen ganger kan det være til inspirasjon å vise alle feilene eller fellene man har gått i, som tross alt har formet en til den man er i dag. Jeg har absolutt lært flere ting – the hard way, men tenkte vi kunne nøyes med fem i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min største kroppslige krise hadde jeg helt klart da jeg utviklet anoreksi i fjortenårs alderen.

Etterhvert som jeg utdannet meg til PT og kostholdsveileder lærte jeg utrolig mye av min egen spiseforstyrrelse sett i bakspeilet. Fordi jeg har kjent det på egen kropp vet jeg at kroppen min, kroppen din, vil det beste for deg! Jeg tror faktisk at mine erfaringer fra ungdomsårene er grunnen til at jeg har så avslappet forhold til kropp og mat i dag. Jeg har lært å stole på kroppen min.
Det beste jeg har gjort for kroppen min er å lære meg å gi litt faen.

Jeg begynte å jobbe som instruktør, treningsveileder og PT da jeg var 22år. I flere år trente jeg etter spesifikke treningsprogram, nøye planlagte økter og fulgte strenge kostholdsplaner. Så jeg «bedre» ut enn det jeg gjør i dag? Det kommer vel helt an på øyet som ser? Det jeg kan si er a jeg i dag er mye mer glad i meg selv og kroppen min, men jeg mistenker at det handler like mye om selvsikkerhet, selvbilde og ikke minst modenhet.

Jeg er mest fornøyd med rumpa mi! Og det synes jeg er ekstra gøy! For da jeg var yngre hatet jeg den fordi den var stor og rund. I dag har jeg innsett at det er gener, og når mamma som aldri har trent fremdeles har sprettrumpe, så er prognosene gode!

Jeg er misfornøyd med at jeg har innover roterte skuldre. Så mye kan fokuset altså forandre seg på ti år!

Akkurat nå er jeg der i livet hvor det er mye viktigere for meg å føle at kroppen har det bra, at jeg har energi og mentalt overskudd. En gang i tiden tok jeg det kanskje litt for gitt? Men etter at jeg slet med utbrenthet har jeg lært meg å elske kroppen min og dyrke overskuddet i hverdagen på en helt annen måte enn tidligere. Og energi og overskudd kan brukes til å dyrke mer energi <3


Jeg vil utfordre deg til å liste opp de samme tingene for deg selv!

Din største kroppslige krise

Hva du er mest fornøyd med

Hva du er minst fornøyd med

Det beste du har gjort for kroppen din

Akkurat nå


Følg meg gjerne på Snapchat 
(Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

5. februar 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen