5 RARE VANER JEG HAR | og en omvisning i mine kjøkkenskuffer

Reklame 10. mars 2018 | Livsstil

egen reklame

Kan forhåndsbestilles hos Norli HER, til en ekstra hyggelig pris + signatur. Sendes ut 04. august.

 

God kveld i stua.

Endelig har jeg funnet litt tid til å lage dette innlegget, et ønske fra flere lesere, nemlig hva jeg har i kjøkkenskuffene mine og hvordan de er organisert. Men før vi går i gang så må jeg få lov til å advare dere litt! Jeg har noen rare vaner 😉 og de blir meget godt representert ved å ta en titt på favoritt rommet mitt – kjøkkenet!

Jeg tenker at vi starter med tørrvare skuffene. Og her ser dere et klassiskt eksempel på mine «tvangstanker». Jeg hater ting som ligger løst og slenger!

Fra høyre til venstre ser du: havregryn, speltmel, havremel, krustakli, kokosblomst sukker, sukrin, sukrin+, sukker, chiafrø, revet kokos, kollagen.

Hvit boks til høyre inneholder diverse bønner, linser, mat på boks og tørrvare.

Hvit boks til venstre inneholder proteinpulver, nypepulver, blåbærpulver, protein crisp og forskjellige former for tørket frukt og bær-

Krukker og bokser er kjøpt på IKEA

 

Tja, hvor skal man starte her da ;)Små krukker til venstre inneholder nøtter og frø. Akkurat nå har jeg mandler, bipollen, hasselnøtter, linfrø, solsikkefrø og hempfrø.

Boksen i midten inneholder konditorfarger, forskjellige former for sukkerfri sjokolade, sukkerfri marsipan, forskjellige former for steviadråper med smak og fiber sirup.

Øverst til høyre: Kakepynt og gjær.

Midten til høyre: lakrispulver og tørkede bær

Nederst til høyre: Honning, økologisk buljong, gelatin og bakepulver.

Så har vi kommet til de tre skuffene som her hjemme kalles for BLOGG SKUFFENE. Rett og slett fordi de inneholder det jeg bruker til å style matbilder med, kalenderen min og ide bøkene mine. Rar vane nummer to: Hver gang jeg begynner på et nytt prosjekt må jeg ha en ny notatbok å skrible i. I en verden hvor det meste snart går elektronisk er min hjerne helt avhengig av penn og papir.

Rar vane nummer tre har resultert i neste skuff. Jeg hater nemlig å ha masse greier på kjøkken benken. Så brødboks, frokostblandinger, te, kaffe og saft har fått sin egen skuff.

Den samme rare vanen  gjør at alt som faktisk skal stå på kjøkkenbenken må stå oppe i noe!

Tips hvis ikke du vil ha Zalo flaska på benken er å helle såpen oppi en karaffel.
Boksene er egentlig blomsterkasser fra IKEA

Siste skuff, og siste rare vane! Flere enn meg som MÅ brette søppelposene?!

Tørr du å dele dine rare vaner med meg?

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no). For mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

Reklame 10. mars 2018 | Livsstil

Kommentarer (3)

  1. Har du et godt tips til div mel sorter?
    Ofte går det hull i disse posene og det flyter ut.
    Min løsning er å ha en plastikk pose rundt,men synes ikke dette er noen bra løsning…
    Tips?

Comments are closed.