5 KG NED PÅ 4 UKER | slik spiser og trener vi i uke 1

Reklame 16. april 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

egen reklame

APPLE HERGOOGLE HER

 

 

Yes, da ligger uke 1 av 5kg ned på 4 uker + FIT HJEMME BOOTCAMP klart til alle medlemmer på www.fitfocus.no, og mandag starter vi med BOOST DAG!

Mange har lurt på hvordan vi spiser og trener på disse kursene. Derfor deler jeg uke 1 her på bloggen. Oppskrifter, mengder, handlelister, treningsfilmer, osv ligger så klart i selve kurset! Kurset koster 99kroner – og du kan melde deg inn HER

Uka starter med to BOOST DAGER som ser litt annerledes ut enn resten av uka. Disse to dagene inneholder litt færre kalorier enn de andre dagene, og ekstra mye frukt og grønnsaker!

Ellers så er jeg sikker på at du ser at her er det enkel, smakfull og familievennlig mat som står i fokus. Som ved alle mine programmer!

I forhold til treningen er det flere muligheter hver uke, slik at du kan velge det du har tid til! Felles for alle øktene er at det ikke krever innkjøp av utstyr og kan gjøres hjemme!

Koker vi det ned så trener du:

Fullkropp styrke x 2 per uke – øktene varer mellom 20-45 minutter

Kondisjon x 1-2 per uke – øktene varer mellom 20 – 60 minutter

Core/Mage/bevegelighet x 1 per uke – øktene varer mellom 10-20 minutter 

Alle øktene kommer med video hvor jeg er med deg på hele økten, det er timer på skjermen og motiverende musikk.

Som denne økten her:

Lyst til å hive deg med? Da kan du melde deg inn på www.fitfocus.no

Ta gjerne direktekontakt med meg på desiree@fitfocus.no om du lurer på noe eller trenger hjelp 🙂

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 16. april 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (2)

 1. Hei 🙂
  Et lite teknisk spørsmål 🙂
  Prøver å registrere meg, men e-postadressen er brukt, prøver da å logge inn – men husker ikke passord. Når jeg fyller inn e-post for å få nytt passord mottar jeg ingen Mail. Det kan jo ta tid, men er vant med at det får fort 😉
  God hilsen!

 2. Det samme skjer med meg. Vet at jeg har vært registrert tidligere. Forsøker å registrere meg, men får at e-postadressen er brukt og får ikke nytt passord på e-post når jeg forsøker å logge inn og har glemt passord.
  Har veldig lyst til å starte på kurset i morgen
  Med vennlig hilsen

Comments are closed.