5 KG NED PÅ 4 UKER – for aller siste gang!

Reklame 17. mai 2020 |

egen reklame

APPLE HERGOOGLE HER

 

Som lovet sender jeg ut en vennlig påminnelse om at mandag 18.mai er aller siste mulighet for å kjøpe

5 kg ned på 4 uker kurset – noensinne!

Når nye www.fitfocus.no lanseres i juni vil ikke dette kurset stå på kursplanen lengre! Hvorfor? Fordi jeg heller ønsker å fokusere på de konseptene jeg har, som jobber med å gjøre varige endringer, og ikke fire ukers «quick fix».

Jeg synes at det er en ærlig sak, men jeg forstår samtidig hvorfor mange gjerne vil ha dette programmet 🙂 Noen ganger så ønsker man bare en god KICKSTART. Og det skal helt klart mitt nye konsept også inneholde <3

Det betyr at for 99 kroner kan du i dag sikre deg:

 • 5kg ned på 4 ukers kurset – komplett med 4 ukers kostplan, oppskrifter og handleliste.
 • BONUSHEFTER: Grill & festmat og  Søte & Sunne Saker.
 • BOOST LØPEGLEDEN versjon 2
 • 4 uker SUMMERFIT BOOTCAMP (med kostplan, oppskrifter, handlelister, treningsprogram, LIVEtreninger)

Lurer du på noe så ta gjerne kontakt på desiree@fitfocus.no. Eller gå til www.fitfocus.no for å sikre deg tilbudet!

 

 

Reklame 17. mai 2020 |

Kommentarer (28)

 1. Hei
  Pga operasjon. bør jeg gå ned 20kg innen oktober.
  Mitt problem er at jeg jobberfor mye og spiser 2 GR pr dag
  Trenger en enkel kostplan uten for mye fancy oppskrifter.
  Kan du hjelpe meg?
  Har MS og kan trene kun på apparat i treningsstudio.
  Mvh
  Toril

 2. Jeg vil veldig gjerne bli medlem, får ikke til å melde meg inn. Har forsøkt med PC og mobil, mange ganger. Legger inn all info, kommer til velg trening. Velger trening og registrering og havner tilbake til registrering. Hver gang.. Mvh Marianne Kjeksrud

 3. Jeg får heller ikke lov å melde meg inn, har fylt ut skjema 2 ganger nå, men får ikke komme inn. Prøvd å få tilsendt nytt passord, men får beskjed om at jeg ikke er registrert.. Kjøpte appen for jeg regnet med å finne tilbudet det, men det gjorde jeg ikke…

   1. Det har jeg gjort for en stund siden, ikke fått noe svar der heller

 4. Får heller ikke til å melde meg på. Prøvd flere ganger funker ikke

  1. Jeg tror ikke det er åpent for nye medlemmer på fitfocus. No før ny side er oppe å går. Hvertfall så er det at man betaler 99 kr der og går dermed tilfang til alt opplegg

 5. Heisann!
  Prøver også å registrer meg, men det stopper ved valg av studio eller hjemmetrening.

 6. Jeg får heller ikke meldt meg på, som flere sier. Det stopper ved registrering av type trening. Får opp ugyldig mailadresse…

Comments are closed.