5 gode vaner du kan starte med i dag!

Reklame 3. januar 2023 | Livsstil

Egen reklame

3? dager inn i det nye året! Og om du føler at det ikke fikk helt den flyvende starten du hadde tenkt deg så har jeg 5, eller egentlig 6 tips til deg!

Tips NUMMER 1 er 12 ukers metoden. For første gang lanserer jeg et online konsept hvor du får ukentlig oppfølgning av en PT/kostholdsveileder, skreddersydd treningsplan og kostplan! Hver uke har sitt eget fokus området, og du får ukentlige oppgaver som sendes inn til din Coach! Hvor du så får tilbakmelding og nye mål for uka!

Les mer og meld deg på HER

Les mer og meld deg på HER

Hver uke har også fokus på å etablere nye vaner. Litt sånn som dagens innlegg!

For selv om man er toppmotivert for å starte med en livsstilsendring, kan det virke mot sin hensikt å gå fra 0 til 100 på kort tid.

Sannsynligheten er nemlig stor for at en slik strategi kun vil hjelpe deg i et par uker før du mister motivasjonen eller det blir for vanskelig å gjennomføre på en positiv måte.

Små, daglige vaner

Heldigvis er det ikke sånn at du trenger å gjøre mange, store endringer i livet ditt for å begynne å bevege deg i riktig retning. Start med små, daglige vaner som er praktisk gjennomførbare for deg, og som hjelper deg mot målet ditt. De må også være enkle nok til at du faktisk kan gjennomføre dem hver eneste dag.

Velger du deg overkommelige vaner som du også opplever som gode, er sannsynligheten for å lykkes stor. Plutselig har du gjort en livsstilsendring, uten at det kostet deg så mye. Og når det er i boks, kan du legge til nye og flere vaner som hjelper deg videre mot målet ditt.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Sunkost (@sunkost)

5 vaner du kan starte med alt i dag

Så hva kan slike vaner være? Her er noen tips til enkle ting du kan endre.

  • Drikk et ekstra glass vann i løpet av dagen.
  • Legg deg 15 minutter tidligere.
  • Fyll halve middagstallerkenen med grønnsaker.
  • Få 10 minutter med bevegelse i dagslys og frisk luft.
  • Gå 500 skritt mer enn du pleier i løpet av en dag.

 

Reklame 3. januar 2023 | Livsstil