Trappetrening

Lag ditt eget hjemmetreningsutstyr! + program til deg

12. mars 2020 | Trening

APPLE HER GOOGLE HER

Jeg må ærlig innrømme at de siste 24 timene har vært et døgn jeg aldri vil glemme. Vi har visst at dette mest sannsynlig ville komme, men hvordan det ville påvirke en mentalt og hvordan det vil forandre hverdagen til mange oss alle fremover tror jeg ikke vi kunne være forberedt på.

I dag tok arbeidsplassen min avgjørelsen å stenge dørene inntil videre. Noe jeg støtter 100%!

Selv er jeg glad for å bo på en liten plass, med få mennesker og ingen smittede. Men på tross av dette tar vi forhåndsregler! Vasker hendene på vei inn og ut av butikken, inn og ut av barnehage, har hjemmekontor og unngår å reise til større byer.

Vi har alle et ansvar nå!

De siste dagene har jeg også fått veldig mange forespørsler om økter tilpasset hjemmetrening. Mange har allerede unngått treningssenterne en stund, og nå stenger også mange av disse.

Så i dag har jeg plukket ut en knippe effektive øvelser med vekt – sekk! Sekken er en vanlig tursekk, fylt med vannflakser, slik at den veier 6-8 kg.

1 liter vann = 1 kg

Trappetrening

Jeg har så klart satt sammen et program du kan teste!

Med dette programmet utfordrer ikke bare styrken din, du vil også oppleve at du får høy puls. Og du kan utføre det hjemme på stuegulvet!

 

Her har du styrke, kondisjon og fettforbrenning i ett og samme program! 

Jobb hver øvelse i 45 sekunder – ta 15 sekunder pause før du går videre.

Totalt 3 runder.

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

12. mars 2020 | Trening

Kommentarer (2)

  1. Disse innleggene liker jeg veldig godt! Hjelp oss å få til hjemmetrening, enkelt! Har brukt lignende innlegg tidligere. Du er en stor inspirasjon, tusen takk Desirée 🙂

Comments are closed.