4 x4 INTERVALL PÅ STUEGULVET | med egen kroppsvekt

30. mars 2020 | Tren med meg videoer, Trening, Video

 

APPLE HER GOOGLE HER

 

Sosiale medier florere av hjemmetrening nå om dagene, og jeg synes det er helt fantastisk å se så mange trenere og instruktører som ønsker å bidra til god helse og overskudd i en ny hverdag, som er ganske utfordrende for mange av oss!

Kjenner faktisk at jeg er skikkelig stolt av kollegaene mine og bransjen min, som tross alt går en ganske usikker fremtid i møte. Meg selv inkludert.

Heldigvis har hjemme og utetrening alltid vært min spesialitet, og jeg er veldig glad for å få bidra både for medlemmene mine på www.fitfocus.noog på sosiale medier.

Sist onsdag hadde jeg en LIVEsending på Facebooksiden min HER

En 4×4 intervall med fokus på høy puls og core! Så langt er treningen avspilt over 60.000 ganger, så dette gjør jeg igjen onsdag 1. april på samme tidspunkt. Da blir det en ny 4 x 4 intervall med fokus på puls og styrke for hele kroppen!

Lyst til å teste økten fra sist uke?

Da finner du den her!

https://www.facebook.com/Fitfocuse/videos/838953589919171/

Håper vi sees på onsdag kl.20:00

 

Stort Smil

Desiree

30. mars 2020 | Tren med meg videoer, Trening, Video

Kommentarer (35)

 1. Fantastisk økt. Flott at du lar den ligge åpent for oss som ikke kunne være med på livesendingen!

 2. Da var økta testet jeg ble god og varm setter utrolig pris på at du legger ut slike treningsvideoer ️‍♂️ det er utrolig motiverende og man føler man trener sammen med andre, så ja vil gjerne at du fortsetter med å legge ut videoer ❤️

 3. Testet økten nå i kveld da motivasjonen rett og slett var på BÅNN! Det gjør meg SÅ glad at det finnes slike live sendinger, og gode økter som kan løfte oss litt i denne tiden! Trening er sååååå viktig for oss, du gjør en amazing jobb, å jeg personlig ønsker flere live sendinger fra deg! ønsket om intervall treninger og core ligger HØYT på lista. Digger deg <3

 4. Denne skal jeg teste senere!
  Artig å høre «instruktør-stemmen» din hvis det er lov å si

 5. Trening
  Utrolig bra økt!
  Ser frem til å få de 7 øktene i innboksen.
  Det var veldig annerledes å høre deg med «trenerstemme», det gav en ekstra boost.

 6. Kanonbra 4*4 økt Vil gjerne ha flere liveøkter, som også legges ut slik som økten over Du er en stor motivator

 7. Nettopp fullført denne økta! Helt topp! Svetten renner, pulsklokka ble fornøyd og bena er såre! Takk! Gjerne flere som denne

 8. Hei 🙂 Gjorde denne i dag, veldig bra og gøy! Ligger økten du kjørte 1 april noe sted?

 9. Tack för ett effektivt och inspirerande program
  Jag skulle sätta stort pris på ett styrkepass med egen kroppsvikt som komplement till mina löppass‍♀️

 10. Trening
  Du er super inspirerende å følge.
  Tusen takk for at du deler.
  Vil gjerne ha flere

 11. topp trening.
  Bra den ligger på siden din for oss som må trene når vi har tid:)

Comments are closed.