4 x 4 INTERVALL | med en morsom vri

18. mars 2019 | Løpeskolen, Trening

4 x 4 intervall har egentlig alltid vært mitt lille «hat»  når det kommer til intervall trening, og jeg gjør mitt ytterste for å finne på andre former for intervaller som jeg heller kan løpe. Alt under og over er liksom greit 😉

Men sist mandag ble det 4 x 4 intervaller – rett og slett fordi jeg ikke klarte å finne på noe annet! Og så skjedde det! Det magiske som ofte skjer når man tørr og tre utenfor komfortsonen! Jeg løp min beste 4 x 4 intervall – ever! Og da var det plutselig gøy!

Så nå har jeg bestemt meg for å løpe 4 x 4 intervall minst en gang i uka 😉 Ja, så fort kan noe snu fra hat til elsk!

Nå er det ikke sånn at det er noe magisk ved å løpe 4 x 4 intervaller. De er ikke nødvendigvis bedre enn kortere eller lengre intervaller, men det er liksom den intervall formen de fleste har hørt om. Men jeg er heller ikke den eneste som synes de kan være litt vanskelig å bli glad i. Derfor hadde jeg i dag tenkt å gi deg en morsom vri på disse fire minutterne!

 

Tag meg gjerne på Instagram om du tester noen av øktene mine 🙂 Navnet er @fitfocus.no

 

Stort Smil

Desiree

 

18. mars 2019 | Løpeskolen, Trening