4 TING JEG PASSER PÅ Å SPISE | hver dag

21. mai 2019 | Kosthold, kropp & helse, Livsstil

reklame ism Oslo Skin Lab®

 

Jeg liker å tro at jeg har et veldig avslappet forhold til mat, i den forstand at jeg ikke bryr meg noe om at jeg spiser litt smågodt på en tirsdag eller en ekstra bolle på skoleavslutningen. For min filosofi har alltid vært at et balansert kosthold handler mer om hva du ikke spiser heller enn hva du spiser.

Enkelt forklart så liker jeg altså å ha fokus på hva du burde ha mer av i kostholdet ditt, i stede for å skulle kutte ut ting! Selv har jeg fire ting som jeg passer på å spise eller få i meg hver eneste dag!

Det første er helt klart nok frukt og grønt. Du tenker kanskje at det ikke er noe problem for meg, men for å være helt ærlig så er jeg alt for dårlig til å spise frukt og grønt – om ikke jeg er bevist på det!

Det er også grunnen til at jeg alltid starter dagen med en smoothie! På den måten er jeg sikker på å få i meg noen gode porsjoner med både grønnsaker og bær allerede fra starten av.

I smoothien min har jeg også kollagen. 

Kollagen er det viktigste proteinet i vårt bindevev. Det er blant annet kollagen som holder huden vår spenstig og rynkefri.  Etterhvert som vi blir eldre reduseres denne produksjonen. Der er derfor det selges dyre hudkremer med nettopp kollagen, men kroppen bygges best opp innenfra, ikke utenfra. Derfor sverger jeg til nettopp kollagen som kosttilskudd.

Når du bruker kollagen som kosttilskudd behandler du ikke bare huden i ansiktet, du behandler og styrker hudens bindevev på hele kroppen. Flere som bruker The Solution™ rapporterer derfor om mindre synlige cellulitter, og det er også grunn til å tro at det kan hjelpe mot strekkmerker. Understreker at det ikke er forsket på effekten på strekkmerker.

Har du lyst til å prøve kollagentilskuddet The Solution fra Oslo Skin Lab, så får alle mine følgere 65% rabatt på første levering, og deretter 30% på videre forsendelser. Du finner tilbudet HER

Pulveret er helt uten smak og kan røres ut i alt av varme og kalde drikker.

Nummer tre på min liste er fet fisk eller andre kilder til omega 3.

Får du for lite Omega 3 kan du oppleve:

– Trøtthet

– Tørr hud

– Hår og negler som knekker lett

– Søvnproblemer

– Dårlig konsentrasjon og hukommelse

Andre kilder til  Omega 3 er økologiske egg, soyabønner, , chiafrø, nøtter og spinat.

Nummer fire på listen over ting jeg prøver å få i meg hver dag er fermentert mat. Nå tenker du sikker på surkål og kombucha, to ting jeg absolutt spiser, men fermentert mat kan også være yoghurt, ost, syrnet melk og lignende.

Hvorfor er dette så viktig for meg?

Fermentert mat tilfører magen din gode melkesyrebakterier som er viktig for en god tarmhelse, samtidig som de øker opptaket av næringsstoffer som B12-vitamin, K-vitamin, magnesium, kalsium og jern – vitaminer som er viktige for å ha nok energi og overskudd i hverdagen!

 

Fire små ting som hjelper meg med å holde en sunn balanse i hverdagen, gir meg overskudd og får meg til å føle meg vel – at jeg gjør noe som er bra for meg!

 

Stort Smil

Desiree

 

21. mai 2019 | Kosthold, kropp & helse, Livsstil

Kommentarer (4)

  1. Regnes vanlig tine yoghurt som fermitert mat? Havre melk regnes det som fermertet mat?

  2. Jeg hoppet på collagen-trenden for et par år siden. Tok en liten dagsdose over noen uker, men måtte stoppe da dette medførte uregelmessig hjerterytme. Det er mange som reklamerer ukritisk for disse produktene, men jeg syns det burde opplyses mer om at dette faktisk ikke er for alle!!

Comments are closed.