4 ting jeg gjør for å holde formen julen igjenom

27. november 2015 | Motivasjon


/inneholder sponsede produkter/

 

Vi er nok alle sammen enige om at det ikke er det du gjør mellom jul og nyttår som teller, men det du gjør mellom nyttår og jul!

Men for min del så starter «julen» allerede med årets første julebord i morgen, og siste julebordet er faktisk ikke før utti januar!

Sånn utover det så har jeg regnet ut av i løpet av et år, eller mellom nyttår og jul, er hele 190 «kosedager». Det vil si helger, helligdager og ferie. I tillegg til dette kommer da kaffebesøk, bursdager og andre dager man bare føler for å unne seg litt ekstra, som ikke tilfeldigvis faller inn under helg eller ferie.

Hummmm…..

For meg handler jul om kos! Men kos for meg er ikke å sitte daff og forspist i en soffa dagen lang, eller stresse stappmett fra selskap til selskap. Så det er en del ting jeg gjør, kanskje litt ubevist, som bidrar til at jeg går januar ganske så tilfreds i møte.

 

1. 
Jeg beholder rutninene mine.

Jeg forsøker å spise frokost, lunsj og middag som vanlig, og hopper ikke over måltider. Hvis ikke jeg er kjempe sulten spiser jeg heller noe lett som litt yoghurt, hardkokt egg og frukt.

 

2.
Jeg spiser ekstra mye frukt og grønt.

I julen blir man ofte sittenes ekstra lenge å hygge ved bordet, og kanskje forsyner man seg både to og tre ganger av middagen. Jeg fyller derfor alltid tallerkenen min opp med ekstra mye grønnsaker.

Samme ved kakebordet. Ingen skal få meg til å gå fordi favorittkakene eller riskremen, men jeg fyller opp både tallerken og mage med clementiner, nøtter og andre sunne saker.

 

3. 
Jeg beveger meg hver dag.

For det første så er det utrolig deilig å komme seg ut i den kalde desemberluften, for det andre så gjør bevegelse underverker for en slapp kropp og forspist mage.

 

4. 
Jeg unngår flytende kalorier.

Kalorier er egentlig noe jeg tenker sjeldent over, men av en eller annen grunn så foretrekker jeg å spise dem. Det er fort gjort å helle i seg bortimot 1000 ekstra kalorier i brus, vin og annen alkohol i løpet av en kveld.

 


Hva tenker du om dette?

 

Tilslutt må jeg få lov til å tipse dere om at på xlife.no sitt Black Friday salg finner du nå ALLE favorittene mine! ALLE!


20% på absolutt ALT fra Reebok
HERFavoritten min fra 2XU får du til nesten halv pris
HER

Bedre tights enn dette finnes ikke! Høy på livet, holder «alt» på plass og sitter som et skudd! Jeg har kjøpt meg to nye i dag, hehe.Alt av ull med opptil 40% avslag på pris!
HER

 

Da er det moro å kjøpe julegaver!

 

Stort Smil

Desiree

 


27. november 2015 | Motivasjon

Kommentarer (4)

  1. Så utrolig flink du er da! nei, her går trening litt i glemmeboken i juletiden dessverre. Men det er jo bare en prioriteringssak ;-P

  2. Du har så utrolig fin og inspirerende blogg !!Dette er helt enkle og veldig veldig gode tips 🙂 Ha en fin fredagskveld 🙂

  3. Veldig godt skrevet! Jeg følger samme prinsippene som deg. Når det kommer til flytende kalorier er dette noe jeg unngår hele året, det er en vane for meg å drikke vann til maten, til alle måltider (i helgene drikker jeg pepsi max). Dette fordi jeg ikke vil drikke kaloriene mine, OG fordi jeg liker vann best. Jeg trener jevnt hele året, om det er påske, jul eller sommerferie. Trening og en aktiv hverdag er min livsstil. Og siden jeg trener såppass mye, trenger jeg mye mat, og dermed blir jeg fort sulten og sur hvis jeg ikke får i meg nok mat. Det kan og ende med småspising av mindre sunne matvarer/godteri. Jeg er så glad jeg har fått trening og sunn mat til å bli min livsstil, og noe som jeg gjør fordi jeg trives best med det. Samtidig som jeg kan kose meg med julegodt også innimellom. Litt av alt, en fin balanse som funker for meg 🙂 Bloggen din, og du, er skikkelig flott! Du har et sunt forhold til både mat og trening, og det liker jeg 🙂 Håper helgen din blir fin 🙂

Comments are closed.