4 SUNNE NYHETER PÅ BUTIKKEN | verdt å få med seg

20. september 2018 | Ernæring

Nytt innlegg i denne sjangeren! Jeg blir så glad hver gang jeg opplever nyheter på butikken! Og særlig når de bidrar til at man kan leve sunnere – på en enkel måte!

Denne gangen har jeg plukket med meg litt forskjellig. Både til middagsmat, snacks og mellommåltider!

Jeg starter øverst med en ny type pasta fra Go Greene. Linsepasta har vært på markede en stund nå. De første variantene som kom var ikke akkurat høydare på smak, men det siste året har det kommet flere alternativer som er gode, ikke bare på næringsinnhold, men også på smak.

Denne varianten inneholder både røde linser og bokhvete (glutenfri) og er en ny favoritt her hjemme!

Neste på lista er en ny type ost fra Apetina. Brukes litt som halloumi ost. Kan stekes og puttes i salater, gryter osv. Jeg skal helt klart bruke denne i noen oppskrifter på bloggen fremover. Lite karbohydrater, lite fett og et godt innhold av proteiner.

Smarte løsninger på farten er noe dere stadig etterlyser og her er nyheten Niste et godt alternativ! 

Tilslutt har jeg noe til helgkosen. Den har vært på markede en stund, men jeg synes den fortjener litt oppmerksomhet. Få er nemlig klar over hvor mye sukker som gjemmer seg i ferdige dippmikser. Nå har Sørlands chips kommet med et litt bedre alternativ. 30% mindre sukker og salt. Veldig god på smak.

Tips: rør den ut i yoghurt og bruk den sammen med oppkuttede grønnsaker!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

20. september 2018 | Ernæring

Kommentarer (1)

  1. Supert innlegg. Like glad hver gang du går igjennom nyheter og tipser. Oppdaget nylig at nettopp vår favoritt dressing/dip Knorr sin greske har mye sukker og salt grrr. Klarer ikke å lage like god selv. Har du noe tips?

Comments are closed.