4 rumpeøvelser med strikk – som ikke belaster knærne

20. mai 2016 | Øvelser

I dag var min geniale plan å kombiner trening på Active Badeland med å ta bilder av en ny økt til dere. Sånn ca halvveis i økten ble jeg egentlig litt irritert på meg selv. Irritert fordi jeg bruke tid på treningssenter til å trene en økt jeg kunne trene hjemme! Jeg trener kun på senter to ganger i uka. Det er det jeg kan skvise inn i min hverdag. Så da la jeg den økten på hylla og gjorde heller det jeg burde gjøre. En solid rygg økt og bilder til litt nye øvelser for dere.

Den planlagte økten tar jeg heller hjemme i løpet av helgen. Stort smil på 🙂

Jeg får stadig spørsmål om gode ben øvelser som ikke belaster knærne! Jeg har delt noen før, men flere av disse foregikk på knærne, og det er ikke like behagelig for alle. Disse derimot kan du gjøre stående eller liggende. Flere av dem er blant mine favoritter, og at der er effektive er det liten tvil om!

 


Pull through

 


Kick back

 


Hoftehev med strikk rundt knærne, evt med et ben

 


Jane Fonda 😉

Mange har spurt om tightsen. Den finner du hos Trimtex
HER

 (sponset)

 

Håper øvelsene kommer til nytte.

 

Stort Smil

Desiree


20. mai 2016 | Øvelser

Kommentarer (7)

  1. Jeg liker godt å trene med strikk. Effektiv og rimelig måte å få trent hele kroppen på. Viktig at man strammer godt da og kjenner at det er tungt. Fort gjort å bare sparke eller slå ut i lufta 🙂 Skal svettes.Ellers bra og jordnær blogg du har 🙂

  2. Da har jeg noe å prøve på treningen i morgen 🙂 syns du er så flink med å komme med gode tips 🙂 Ha en fin kveld 🙂

  3. Takk for inspirasjon til trening man kan gjøre hjemme. Har ikke tid til å dra avsted for å trene og må gjøre det hjemme på kvelden.

Comments are closed.