4 FAVORITTPRODUKTER | som holder huden glødende høsten og vinteren igjennom

11. september 2019 | Beautytalk, Livsstil

reklame i samarbeid med Oslo Skin Lab®

 

Hånden opp i været alle som allerede nå begynner å kjenne at været ute og klimaet inne gjør huden tørrere og gråere! Jeg rekker opp to hender i alle fall!

Dobbelt arvelig belastet som jeg er, med norsk mor og dansk far, skal vi ikke mange ukene ut i høsten før jeg føler at alt som heter fukt, spenst, farge og glød forsvinner fra ansiktet.

Så denne uka har jeg oppdatert hudpleien min fra sommer til høst. Jeg synes alltid at det er spennende å teste nye ting, men noen favoritter har jeg!

For det første så starter god hudpleie innenifra.

Akkurat som sminke ikke kan gjøre opp for manglende hudpleie, kan ikke det du putter utenpå huden gjøre opp for det du mangler på innsiden!

 

Derfor starter jeg hver eneste dag med tilskudd av kollagen! 

Kollagen er det proteiner vi har mest av i kroppen, og vi produserer det helt selv. Men fra 25 års alderen begynner vi å produsere mindre og mindre, noe som resulterer i tynnere hud, mindre spenst og rynker.

 

PRODUKT nummer  1 er derfor The Solution™ kollagen fra Oslo Skin Lab®.  

Jeg har brukt kollagen tilskudd daglig i over fire år nå, og testet flere merker fra både innland og utland. Grunnen til at jeg anbefaler The Solution™ her på bloggen er rett og slett at det er dette produktet som kan vise til god forskning og dokumentere effekten!

Studier gjort på The Solution™ kollagen viser at du ved daglig inntak redusere rynkedybde med hele 20% etter kun åtte ukers bruk.

Det kan røres det ut i både kald og varm drikke, eller tilsettes i mat om du vil. Pulveret er helt, helt smakløst!

Om du har lyst til å teste får du akkurat nå 60% rabatt på første forsendelse av The Solution™  ved å gå inn HER .  

En vennlig advarsel!

Når man har brukt dette i noen uker vil man aldri slutte!

 

PRODUKT nummer 2 er en god ansiktsolje.

Hva slags olje kommer så klart an på hudtype. Om høsten velger jeg helst en nypeolje. Oljer skal brukes på huden etter serum, men før du fører på fuktighetskrem.

Jeg velger nypeolje fordi det fukter huden og gjør den myk og glatt.

 

PRODUKT nummer 3 er en god, fuktighetsgivende maske.

Det finnes mange gode på markede. Jeg foretrekker å bruke sheet masker. Rett og slett fordi de er enkle å ta på, og griser ikke.

 

 

PRODUKT nummer 4 er en god fuktighets spray eller mist.

Perfekt å bruke igjennom dagen om man begynner å føle seg litt tørr i ansiktet eller bare vil friske opp litt. Her har jeg funnet en nyhet med ginseng. Skal visst nok gjøre at man føler seg litt mer energisk 😉 Vi får nå se, men jeg tar i mot alt som gir litt ekstra boost når vi nå møter mørketiden!

Stort Smil

Desiree

 

 

 

11. september 2019 | Beautytalk, Livsstil