4 ÅR MED ADAMS MATKASSE | derfor velger jeg denne

8. mars 2018 | Ernæring, Livsstil

/reklame: i samarbeid med Adams Matkasse/

Når bloggen straks fyller fem år har jeg samtidig hatt et samarbeid med Adams Matkasse i fire år!

Jeg husker fremdeles hvor overrasket jeg var da jeg mottok min første matkasse. Hvor gjennomført alt var, kvaliteten på varene, hvor gode oppskriftene var og hvordan alt var lagt opp slik at det skulle være enklest mulig for meg som kunde. Fire år har altså gått. Fire år hvor jeg både har mottatt sponsede kasser for å kunne skrive innlegg, fire år hvor jeg også har vært betalende kunde i hektiske perioder, og jeg blir fremdeles like entusiastisk hver gang jeg åpner en ny matkasse!

Dette er ekte matglede levert rett på døren!

Adams Matkasse har jo en rekke forskjellige kasser du kan velge i mellom, men nå er det stort sett Sunn og Lett kassen vi har bestilt.

Kassen er laget spesielt for deg som vil spise ekstra sunt! Med stort fokus på gode proteinkilder, masse fiber og ikke minst grønnsaker. Ikke så rart at denne kassen har fått Best i test av Dagbladet.

Sunn og Lett kassen skiller seg også ut ved at oppskriftene inneholder kalori og næringsinnhold per porsjon. Jeg vet at dette er et godt hjelpemiddel for mange!
Personlig synes jeg kassene har en god kombinasjon av familiekjære tradisjonsretter og ny inspirasjon. Særlig liker jeg at 5 dagers menyen inneholder en kjøttfri rett, for der er jeg ikke så kreativ selv… 😉
Porsjonene er alltid rause, og det er ikke uvanlig at jeg sitter igjen med litt ekstra mat til lunsj dagen etter.
HVORFOR BURDE MAN TESTE EN SUNN OG LETT KASSE ?
Det er et spørsmål med mange svar.
  • Det er absolutt tidsbesparende.
  • Du får gode råvarer, av god kvalitet, til en fornuftig penge.
  • Ny inspirasjon i den sunne matveien.
  • Det er utrolig enkelt!
  • Et produkt som gjør det lett å leve sunt.

 

Har du lyst til å teste en av kassene fra Adams matkasse, så gir koden BLOGGFITFOCUSE deg 50% på første levering. Anbefales!

 

Stort Smil

Desiree

8. mars 2018 | Ernæring, Livsstil