4 apps som gjør løpeturen lettere.

13. mai 2015 | Løpeskolen

 

En ting er det praktiske ved å bruke løpeapper.

De kan nemlig holde styr på både tid, tempo og distanse for deg. En annen ting er motivasjonen.

Jeg hører ikke til dem som kan skru av hode og drømme seg bort i omgivelsene når jeg er ute på tur. Jeg trenger mål underveis, noe å ha fokus på ( så jeg glemmer hvor sliten jeg er) og små oppgaver å løse. Da er disse appene supre hjelpemidler.

 

 

 

 


1.

A HIIT Interval.

Interval-app, hvor du kan legge inn dine egne intervaller.

Så fort du har gjort dette er det bare å trykke start, også trenger du ikke tenke mer på det.

 


2.

Spotify.

Ingen løpetur uten musikk på ørene! Jeg lager spilleliste hver måned på spotify, som du kan laste direkte ned på din spotify.

Spillelisten for mai finner du
HER

 

 


3.

Endomondo / Endomondo Pro


Kan tilpasses flere indretter.

Jeg liker at den forteller deg hvor langt du har løpt og hvor fort du har løpt den siste kilometeren. Ingen grunn til å løpe sktere underveis, da får du beskjed!

Appen har også en nedtellingsfunksjon. Sammen med tilbakemeldingene man får underveis synes jeg dette er en super app for de dagene jeg ikke trener intervall.

 


4.

 Run, jog, sprint

 App til 10-20-30-metoden.

Dette er et intervallsystem hvor man jogger 30 sekunder, løper 20 sekunder og spurter 10 sekunder.

Jeg skal skrive mer om treningseffekten og fordelene ved å bruke denne metoden på fredag. Jeg ville allikevel ta den med på denne listen fordi det er en morsom treningsmetode og en bra app!

 

 

Stort Smil

 

Desiree

 

 


13. mai 2015 | Løpeskolen

Kommentarer (9)

  1. Så fin blogg du har, det må jeg virkelig si! Og du er super flink til å skrive, stå på! 🙂 Jeg hadde blitt super glad hvis du hadde tatt den en tur innom min blogg også, og latt igjen en kommentar der! Ha en super fin dag videre og kos deg på 17. Mai! Stor klem fra meg! http://www.isabelmartinez.blogg.no

  2. Æ bruke endomondo, og ha jort de i mang år. E så fårrnøgd…. Prøvd runkeeper ei stoinn, men byttafort åver te endomondo att. Må bærre si at de går an å lægg inn egne intervalløkte på endomondon og, bruke de en del æ

  3. Du er så inspirerende Desiree! Tusen takk for super blogg. Jeg bruker 30-20-10 appen og Endomondo. Når jeg bruker 30-20-10 appen er jeg skikkelig støl i magemusklene dagen etter og det er deilig. Da føler jeg at jeg har trent litt ekstra enn bare å jogge. Ha en fin kveld 🙂

  4. E vel deinn som en kjøpe på endfomondon ja, vess ska ha intertvall. Men de e en engangssum, og deinn e itj nå my

  5. Du er en suuuper inspirasjon til å bli glad i ute-trening.Du får det til å virke lettere, enklere og kjekkere!Jeg bruker runkeeper og har brukt det lenge. Ser du anbefaler endomondo, har du prøvd runkeeper?Hvis endomondo er bedre så vil jeg bytte med det sammeTakk for gode innlegg, snaps og inspirasjon!!!

  6. Bjørg Louise Pedersen: Takk 🙂 Jeg ble aldri venn med runkeeper 😉 Men det betyr ikke at den er dårlig 🙂

Comments are closed.