egen reklame
Les mer og meld deg på HER
Denne uka holder jeg på å forberede et innlegg med sunne sommer frokoster på Instagram. Enn så lenge har jeg laget disse muffinsene med bringebær og kokos, en deilig kjøleskapsgrøt med jordbær og rabarbera, yoghurtbarer med granola og jordbær ooog så blir det nok en frokost til før jeg poster innlegget i morgen.
Følg meg gjerne på Instagram HER
Disse muffinsene er en gammel kjenning på bloggen. Eneste nye er litt tilsatt kokos, fordi jeg elsker kombinasjonen bringebær og kokos, særlig om sommeren!
Til 6 store muffins trenger du:
Ingredienser
- 4 dl havegryn
- 2 egg1 banan
- 1 dl melk
- 1 knipe salt
- 1 ts bakepulver
- 1 ss rapsolje
- 1 dl frosne bringebær
- 1 dl revet kokosmasse + ekstra til pynt
Fremgangsmåte
- Kjør havregrynene til mel med stavmisker.
- Miks sa sammen egg, banan og melk.
- Rør det sammen med mel, salt og bakepulver.
- Tilsett tilslutt bringebærene og revet kokosmasse.
- Fordel røra i 6 muffinsformer. Jeg anbefaler å bruke brett. Topp med revet kokosmasse
- Stekes på 200 grader i 20 minutter.
Håper det smaker!
Stort Smil
Desiree