reklame sunkost.no
Mai er helt klart kakenes måned, så da Sunkost spurte meg om jeg kunne lage en skikkelig festkake, i forbindelse med deres medlemsdager, nå i uke 18 måtte jeg så klart takke ja til oppdaget.
De ønsket så klart at kaken skulle være sukkerfri, og hvis du ønsker kan den enkelt lages glutenfri, og her har du resultatet!
En supersaftig sjokoladekake med den beste frostingen en sjokoladekake kan få!
Nemlig søt peanøttsmørfrosning med sjokoladeknas i.
Denne uka feirer Sunkost kjeden nemlig sine medlemmer, med en rekke gode tilbud til de som er medlem i kundeklubben. Fra før av får du som medlem i kundeklubben en rekke fordeler som:
- Hver 6.gratis på en rekke produkter.
- Ekstra gode tilbud.
- Tilgang til Sunkost Kickstart ( gratis kostplan og treningsprogram )
Denne uka er det ekstra gode tilbud for de som er medlem i kundeklubben, og nå har også to av mine favoritter blitt en del av medlemsfordelene. Kan du gjette hvilke produkter det er?
Jo, Weleda Skin Food og posene til Supernature!
Weleda Skin Food burde være fast inventar i alle travle mammaers sminkepung 😉 Ikke bare er det en utrolig god fuktighetskrem for tørr og litt voksen hud. Den kan brukes av hele familien på alt fra tørre lepper til sprukne albuer.
Og hos meg går det sjeldent en dag uten en smoothie toppet med posene fra Supernature!
Ellers så må jeg bare nevne at ny runde av SUNKOST KICKSTART begynner i uke 21! Så hvis ikke du allerede er med i kundeklubben, så meld deg inn HER.
Les mer om kundeklubben og medlemstilbudene HER
Over til festkaken over alle festkaker.
Til bunn trenger du:
Ingredienser
- 200 gram smør
- 10 ss Rå kakao fra Supernature
- 3 dl Sukrin gold fra Funksjonell Mat
- 3,5 dl kefir
- 8 dl siktet speltmel fra Holli Mølle
- 2 ts bakepulver fra Helios
- 2 egg
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader
- Smelt smør i en kjele og avkjøl.
- Pisk egg og sukrin gold til en luftig eggedosis. Rør inn smør, kako, bakepulver og kefir.
- Visp inn melet litt og litt.
- Smør en rund springform (24 cm i diameter) og hell røren over.
- Stekes midt i ovnen i ca. 20 minutter. Bruk en kniv eller tannpirker for å sjekke om kaken er ferdig før du tar den ut.
- Avkjøles helt før montering.
Til glasur trenger du:
Ingredienser
- 1 glass Helios Fin peanøttsmør uten salt
- 400 gram Sukrin Melis
- 1 dl Supernature Kakao nips
- 400 gram romtemperert smør
Slik gjør du:
Start med å piske sammen smør og peanøttsmør til du får en luftig og klumpfri blanding.
Tilsett Sukrinmelis og bland godt. Vend tilslutt inn kakao nips.
Pynt:
5 pakker sukkerfri confettis HER
Montering:
Grovhakk sjokoladen som skal brukes til pynt.
Smør et tynt lag med glasur mellom hvert lag. Legg lagene opp på hverandre og topp med resten av glasuren.
Legg den hakkede sjokoladen på toppen av kaken og litt tilfeldig, nedover på sidene.
Stort Smil
Desiree
Ine 🙂
Hei, er det riktig at det skal være 8 dl mel i denne oppskriften? Røren ble veldig tykk og måtte smøres utover i formen. Stekte den i 25 minutter. Trodde den var ferdig stekt, men den ble helt rå i midten. Det som ble stekt ble veldig kompakt, skal den være det?