5 MATRETTER JEG ikke FÅR LOV TIL Å LAGE HJEMME!

12. august 2020 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Dette innlegget har jeg brygget på en stund nå. For selv om det nok ikke kommer som noen overraskelse at vi spiser mye mat laget fra bunnen av hjemme hos oss, så er det jo ikke sånn at vi bare spiser det.

Min familie er som de fleste andre og liker faktisk både Grandis og Toro! Jeg skriver liker faktisk, fordi selv om jeg ofte stjeler et stykke av Daniel sin Grandiosa, så må jeg vel ærlig innrømme at jeg ikke helt har forståelsen for at dette er mat man tenker at man har lyst til å spise 😉 Og da tenker jeg mer på smak, lukt og konsistens – enn næringsinnhold.

Så jo, selv om vi spiser mye hjemmelaget, så havner det også en noen ferdige produkter på middagsbordet hos oss også. Så er jeg bare ekstra påpasselig på at det suppleres med ekstra mange grønnsaker, grove kornprodukter, osv.

Men hva er det jeg IKKE får lov til å kokkelere i mitt eget hjem?

Før jeg og Daniel flyttet sammen hadde jeg bodd alene med Vilde i seks år, og vært enehersker på egen kjøkken.

Så typiske ferdigretter som suppeposer og frossen pizza har jeg faktisk ikke lagd så mye av. Kombinerer du det med at jeg aldri i mitt liv har klart å følge en oppskrift, ja – så har du egentlig forklaringen på hvorfor jeg ikke får lov til å lage disse tingene:

  • Grandiosa ( blir alltid svidd eller understekt)
  • Bernaise på pose ( skiller seg eller blir kornete)
  • Fiskepinner (svidd på utsiden – kald inni)
  • Frossen pommes frittes (aldri sprø)
  • Fiskeboller i hvit saus (på bakgrunn av de over har Daniel bare tatt ansvar for denne)

Etter at jeg delte mine mislykkede fiskepinner på Instagram fikk jeg faktisk en DM fra Findus om at de kan stekes i ovnen. Så kanskje jeg får lov til å prøve det neste gang 😉

 

Noen som kjenner seg igjen?

 

Stort Smil

Desiree

 

 

12. august 2020 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse