3 ting som gikk galt da jeg skrev Min Sunne Livsstilsdagbok!

Reklame 9. juli 2021 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kan bestilles hos ark.no HER

Denne boken startet som en helt annen bok, nemlig en ren kokebok!

Det er også grunnen til at den inneholder like mange oppskrifter som en hvilken som helst kokebok (over 80 oppskrifter til frokost, lunsj, middag og kvelds + sunne søtsaker).

Mye av det originale kokebok konseptet er godt synlig i boka. Blant annet har alle oppskriftene en liten tekst med morsomme ernæringsfakta, tips og råd. Målet er å gjøre sunn mat gøy og ernæring enkelt!

 

Hva skjedde?

Underveis i prosjektet ble jeg rett og slett så inspirert av dere, deres ønsker og feedback, at boken tok en ny retning og ble til det den har blitt!

Boka er en steg for steg guide hvor kosthold og trening tilpasser seg DEG, dine mål, din hverdag og den livsstilen du blomstrer med!

  • Over 80 sunne oppskrifter til frokost, lunsj, middag og kvelds.
  • Sunne søtsaker.
  • Effektive treningsprogrammer som kan trenes hvor som helst.
  • Ernæring gjort enkelt og sunn mat gjort GØY!
  • Kostplaner, treningsplaner og habit trackere.
  • Verktøyene du trenger for å gjøre de beste valgene du kan gjøre for deg i din hverdag.
  • Og en livsstilsdagbok som følger deg dag for dag,  til de vanene du ønsker å ha som en del av din sunne livsstil blir en del av deg.
En sunn livsstil handler så klart om mer enn hvordan du trener og hvordan du spiser. Og boka tar for seg flere viktige temaer som sukkersug og cravings, dårlig samvittighet rundt matvalg og alt eller ingenting mentaliteten.

Underveis i boka bestemte jeg meg for å ta mange av bildene på nytt!

Jeg tar alle matbilder til bøkene mine selv, og selvlært som jeg er med foto og matstyling lærer jeg stadig nye ting. Underveis ble jeg tryggere å lyssetting av bilder med lys bakgrunn, og bestemte meg derfor for å ta mange av bildene på nytt. Tidskrevende? Ja, et bilde kan tilsvare en hel arbeidsdag fra start til slutt, men jeg er kjempe fornøyd med det endelige resultatet!

Gammelt bilde.

Bilde i den ferdige boka!

Rett før boka gikk i trykken endret jeg tittelen!

I siste øyeblikk bestemte jeg meg for å endre navnet på boka fra DIN SUNNE LIVSSTILSDAGBOK til  MIN SUNNE LIVSSTILSDAGBOK!

Hvorfor?

Om 1000 mennesker kjøper denne boken vil den bli brukt på 1000 forskjellige måter, den blir virkelig DIN, derav navnet MIN SUNNE LIVSSTILSDAGBOK.

Forhåndssalget på boka, med rabatt og mulighet for å velge personlig signatur, går noen uker til. Jeg skal ikke mase så mye om det, men hvis du tenker at dette er en bok du har lyst til å ha i livet ditt, når sommerferien er over, så kan du bestille den HER.
Stort Smil
Desiree

 

 

Reklame 9. juli 2021 | Personlig Trener Desiree Andersen