3 TING JEG SPISER HVER DAG | for en glad mage!

5. juni 2018 | Ernæring, Kropp

reklame: samarbeid med HUSK MAGEBALANSE

God tarmhelse og en mage i balanse er noe som stadig opptar flere og flere av oss. Med god grunn! En god fordøyelse påvirker oss på så mange måter. Og er for meg er det viktig både for et godt humør, overskudd og velvære!

Fordøyelsen påvirkes av så mangt, men de viktigste faktorene er stress, søvn, aktivitetsnivå og kosthold. Derfor er det særlig tre ting jeg passer på å få i meg hver eneste dag!

Nok væske, fiber og melkesyrebakterier.

Nå finnes det mange, gode måter å få i seg fiber og melkesyrebakterier på. Frukt, grønnsaker, nøtter, frø, yoghurt, ost og annen fermentert mat er alt sammen skikkelig snadder for tarmen, men under graviditeten oppdaget jeg også kosttilskuddet HUSK MAGEBALANSE med melkesyrebakterier.

 

Produktet er naturlig og består av Psyllium frøskall, som inneholder 85% kostfiber og bidrar til normal avføring ved treg eller løs mage, tilsatt melkesyrebakterier. Regelmessig inntak av melkesyrebakterier er viktig for en god fordøyelse og en glad mage.

HUSK MAGEBALANSE + melkesyrebakterier kan røres ut i all kald mat og drikke. Jeg blander det like ofte ut i ett glass saft som i en skål yoghurt, men husk å drikke minst 2,5 dl væske til pulveret!

Fåes også uten melkesyrebakterier. Denne kan da brukes i varm mat og drikke.

Selv om jeg i utgangspunktet har et godt og balansert kosthold har jeg fortsatt å ta HUSK MAGEBALNSE også etter fødselen. Og jeg tenker at dette er et supert produkt å støtte seg til om man er inne i en hektisk periode hvor kostholdet kanskje sklir ut litt ( jepp, jeg sikter til barseltiden) eller i ferier.

HUSK MAGEBALANSE +melkesyrebakterier kommer nemlig i porsjonsposer, og er kjempe praktiske å ha med seg.

Nå planlegger vi hjemmeferie i år, men for deg som kanskje reiser lengre bort fra vante rutiner, nordisk mat og kjent bakterieflora er dette et supert tips! Jeg vet ikke med deg, men for meg pleier ferie å gå ganske hardt utover de faktorene som gir en god fordøyelse 😉

HUSK MAGEBALANSE får du kjøpt på alle apoteker, men du finner det også på nett HER

 

Enklere blir det ikke å få i seg gode saker som hjelper deg til en glad og balansert mage!

 

 

 

 

5. juni 2018 | Ernæring, Kropp

Kommentarer (3)

  1. Vil gjerne bli med på flat mage på 2 uker ..når det starter opp Hilsen Marianne Skjæveland

Comments are closed.