3 TING JEG HAR LAGD I DAG | for å spise sunt hele uka #3

23. juli 2018 | Ernæring

Dagen i dag startet med besøk fra en hyggelig journalist fra Tønsbergs blad. Jeg pleier alltid å tulle litt med at disse journalistene alltid kontakter meg om sommeren når det er lite å skrive om 😉 Men uansett så var det et hyggelig intervju – faktisk to, vi fikk kokkelert litt på kjøkkenet og tatt noen treningsbilder med Herman som motvekt faktisk. Så håper jeg at noen blir inspirert.

Etter at hun dro fortsatte jeg på kjøkken prosjektene som jeg startet på i går kveld, før Herman avbrøt det hele. Fredag fikk jeg nemlig spørsmålet om ikke jeg kunne dele mitt aller beste kostholdsråd!

Og det er egentlig ganske enkelt! Det er faktisk så enkelt at de fleste velger å ikke prøve det, men tro meg – det er ekstremt effektivt!

Det er også grunnen til at jeg bruker en liten havtime, en eller to ganger i uka, til å forberede et eller annet sunt til uka.

Det er sjeldent jeg forbereder HELE måltider, selv om du enkelt kunne laget deg sunn frokost og lunsj for fem dager på tretti minutter. Men jeg lager litt småting klart som gjør det enkelt å smelle sammen noe sunt å spise hjemme eller ta med meg!

Det første jeg lagde i dag var denne proteinrike sjokolade granolaen, uten korn. Den spises både til frokost og kvelds, med melk på eller som topping på smoothie og yoghurt. Trenger jeg noe å knaske på så fungerer den også ypperlig som snacks!

Det andre jeg har gjort i dag er å ovns steke et stort brett med grønnsaker! Søtpotet, squash og paprika valgte jeg i dag? Hvorfor? Fordi jeg har fått helt dille på å lage salater tilsatt bakte grønnsaker. Grønnsakene holder seg fint i kjøleskapet i fem dager.

Jeg tilbereder dem slik:

https://www.instagram.com/p/BkR2TySlBCi/?taken-by=desireeandersen

Det siste jeg lagde var en ny porsjon SPIS MAGEN FLAT KNEKKEBRØD 

Alt som man bare kan slenge litt pålegg på og knaske sammen med litt frukt og grønt er helt gull nå om dagene! Sist med ikke minst skivet jeg opp en hel haug med overmodne bananer og slang i fysa. Jeg har skumle planer med dem litt senere i uka. Det er bare å glede seg 🙂

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

 

23. juli 2018 | Ernæring

Kommentarer (3)

  1. Synes det er mye negativt fokus på Instagram for tiden:/ Jeg skjønner at ting ikke er helt lett for deg for tiden, men jeg tror ikke det hjelper å legge ut bitre kommentarer for offentligheten. Da forsterker man bare de dårlige følelsene istedenfor å akseptere dem og velge de små gledene isteden<3 Å innta en offerrolle i forhold til det å bruke sommeren (fineste på flere tiår som du skrev) på babyen er du vel ikke tjent med? Å være hjemme med lillegutt kan være det fineste i livet hvis man bare klarer å se på det som en glede og ikke et offer/plikt:)

Comments are closed.