3 TING JEG HAR LAGD I DAG | for å spise sunt hele uka #2

17. juni 2018 | Ernæring

Jeg skal være den første til å innrømme at babylivet ikke alltid er det letteste å kombinere med et sunt kosthold. Noen dager glemmer jeg rett og slett å spise, andre dager blir det kanskje noen mindre heldige løsninger.

Men siden lillegutt ble født har jeg hver uke både laget og kjøpt inn en del småting. For har man sunn mat tilgjengelig, ja så spiser man stort sett sunt.

Denne uken har jeg laget dette.

SPIS MAGEN FLAT KNEKKEBRØD (oppskrift her)

Lett fordøyelige knekkebrød med masse nøtter og frø! Perfekt til både frokost, lunsj, kveldsmat og når du ellers trenger noe sunt, men kjapt. Jeg bruker gjerne ekstra mye pålegg. Og velger ofte hardkokte egg, makrell i tomat eller leverpostein. Alle tre alternativer er små superfoods i seg selv og metter lenge.

 

SNICKERS BITER PÅ UNDER 5 MINUTTER (oppskrift her)

Tar null tid å lage, men er helt gull å ha i kjøleskapet! Jeg tar meg en om jeg har det travelt og bare trenger litt ekstra energi, når søtsuget melder seg på ettermiddag eller kvelds eller setter det frem når vi får besøk.

KLAR GRØNNSAKS SUPPE (oppskrift her )

Kjapp, sunn og næringsrik mat i seg selv. Kan spises både til lunsj og middag, akkurat som den er eller tilsatt en eller annen form for proteinkilde. Her har jeg brukt kyllinkjøttboller, men både egg, kokt skinke, kjøttrike pølser og fiks egner seg i denne.

Jeg fryser gjerne ned i porsjoner. Da tiner suppen fortere, også når man skal lage til flere enn en.

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

17. juni 2018 | Ernæring