3 SUNNE SNACKS | til matboksen og veska

22. august 2019 | Livsstil, Matpakka

reklame i sammarbeid med Fazer Yosa

 

Da jeg mandag morgen sto med en, to, tre, fire matbokser som skulle være med familiens representanter ut døra gikk det opp for meg at nå – NÅ er hverdagen virkelig tilbake 🙂

Matpakker er noe av det morsomste jeg vet å lage. Både til ungene, meg selv og Daniel. Ja, jeg lager til Daniel også 😉 Mesteparten av dagen brukes jo utenfor hjemmet, og påfyll av god energi dagen igjennom er viktig for å føle seg ovenpå.  Også er det veldig deilig å åpne en innbydende matboks – er det ikke?

Hva jeg putter i matboksen til de forskjellige er faktisk ikke så variert som mange skulle tro. Det går i middagsrester, polarbrød/lomper med pålegg, frukt, bær, grønnsaker og så klart en liten snack av et eller annet slag.

I dag hadde jeg tenkt jeg skulle tipse deg om 3 slike snacks. Perfekt som et lite mellommåltid eller en liten lunsjdessert.

 

Jeg starter med det som har blitt Daniel og Herman sin favoritt.

Fazer Yosa sin Havre Snack med smak av jordbær og banan. De liker tydeligvis smaken 😉 Jeg er litt mer opptatt av hva maten er laget av!

Havre er jo en liten superfood! Rikt på en rekke viktige vitaminer og mineraler, blant annet jern og vitamin B. I tillegg til det er både Fazer Yosa sin Havre snack fermentert. Det vil si at de er fulle av sunne melkesyrebakterier og støtter en god tarmhelse. Og er magen glad – ja, da er jeg glad!

Jeg liker også at begrene er  små at de får plass i matboksen.

 

Vilde har lagt sin elsk på Havre Snack med granola.

Herman har jeg fremdeles ganske god kontroll på 😉 Men Vilde begynner å bli stor jente, og bruker mer og mer av ettermiddagen sin på farten, på treninger, sammen med venner, osv, osv. Jeg sender ofte med henne disse begrene og en ekstra frukt i skolesekken, så vet jeg at hun har et godt måltid også utover ettermiddagen.

Så var det meg da 🙂 Jeg jobber jo hjemmefra, og trenger egentlig ikke å ha med meg matpakke noe sted, men jeg liker å ha en liten snack eller sunt påfyll tilgjengelig i veska eller baggen. Dette er en god vane som redder både blodsukkeret og energinivået mitt daglig!

Favoritten min er helt klart Fazer Yosa sin kakaodrikke. Skikkelig god smak og uten sukker. Kun smaksatt av kakao og havredrikke. Liten bonus er det også at denne drikken kan oppbevares i romtemperatur!

Fazer Yosa sine Havre snacks skal oppbevares kaldt, men akkurat som yoghurt synes jeg de holder seg fint i sekken eller veska i et par timer før de skal spises 🙂

Har du noen matpakketips?

 

Stort Smil

Desiree

22. august 2019 | Livsstil, Matpakka

Kommentarer (3)

  1. Hvor kjøper du detta? Gjerne skriv om det når du kommer med tips om sunne matvarer 🙂

  2. Hei,
    Er den sjokoladedrikken bedre enn den I kaffen havremelken?
    Da næringsmessige og kcal messig?
    Hva syns du?

    Klem Mari

Comments are closed.