3 «SUNNE» PRODUKTER Å STYRE UNNA!

18. september 2019 | Kosthold, kropp & helse

Nye produkter strømmer inn i butikkene i disse dager og jeg synes alltid at det er like spennende!

Personlig synes jeg jo at vi i Norge ligger litt etter både Danmark og Sverige når det kommer til utvalg av sunn mat og sunnere alternativer i butikkhyllene, men det kommer seg her også. Sakte, men sikkert.

Som vanlig har jeg funnet frem flere nyheter som absolutt kan bidra med å gjøre det enklere for deg å ta gode valg i hverdagen, men det dukker også opp produkter som ønsker å gi inntrykk av at de er noe annet enn det de er.

Ikke la deg lure…

Snu posen før du betaler dobbelt så mye for et produkt bare fordi du tenker at det vil bidra til et sunnere eller mer balansert kosthold.

Jeg har sett på 3 nyheter i butikken som alle markedsfører seg på en måte som lar deg tro at du får mer grønnsaker inn i kostholdet ditt.

Men gjør de det?!

 

https://www.instagram.com/tv/B2jI7bYopug/?utm_source=ig_web_copy_link

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

18. september 2019 | Kosthold, kropp & helse