Det lørdag, det er helg og selv om det er januar har vi kanskje lyst til å kose oss litt. Heldigvis kan januar og kos kombineres!
I dag får du mine 3 beste, sunne pizzaoppskrifter.
Først ut er en liten sunn vri på den tradisjonelle pizzaen.
Oppskriften finner du i
DETTE
blogginnlegget.
Neste seilet opp som en stor hit i Fitnessverden sist år. Tynn, sprø, bunn med masse proteiner. Krever ingen elting eller heving.
Oppskrift i
DETTE
innlegget.
Tilslutt får du mitt nyeste kjøkken ekpriment.
Pizzabunn med base av butternut squash. Får du ikke tak i det kan du bruke søtpotet.
Denne rask å lage, og om jeg så skal si det selv, så smaker det utrolig godt!
350 g butternut squash eller søtpotet
1 egg
100 g lettkokte havregryn
Litt krydder
Først må grønnsaken bakes. Dette gjør du ved å fjerne skall og dele den opp i biter og kjøre den i mikroen til den er mør, ca 5 min.
Har du ikke mikro kan du bruke vanlig ovn. 200 grader til den er mør.
Mos grønnsaken med en stavmikser eller kjøkkenmaskin.
Ha i resten av ingrediensene og jobb til du har en glatt masse.
Smør røra over en langpanne med bakepapir og forstek midt i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter.
Avkjøl litt.
Over til fyllet.
Pass på å ikke bruke for mye tomatsaus. Jeg pleier å smøre bunn med tomatpurre, før jeg tømmer juicen fra de hakkede tomatene og bruker disse i bunn.
Ost over tomatsausen og ønsker fyll på toppen.
Stekes videre i 15 minutter. Sett gjerne pizzaen ned de siste minuttene så bunn får litt ekstra varme.
Håper det smaker.
– Desiree
Comments are closed.