3 sunne middager på 5 – 10 og 15 minutter! #1

21. september 2016 | Middag

Tid og dårlig planlegning er kanskje grunn nummer en til at vi velger litt kjappe løsninger i hverdagen. Så jeg har dukket litt i blogg arkivet og funnet frem tre sunne og raske middagsfavoritter. En som tar ca. 5 minutter, en som tar 10 minutter og en som tar 15 minutter å lage!

 


Middag på 5 minutter: Hjemmelaget tomatsuppe
HER


Middag på 10 minutter: Luuuuun kyllingsalat
HER


Middag på 15 minutter: Svinekotelett med avokadokrem og mango
HER

 

Som mitt lille salgord sier – det skal være lett å leve sunt <3


Stort Smil


Desiree

 

 


21. september 2016 | Middag

Kommentarer (8)

  1. Kan du skrive noe om hvorfor kokosolje ofte blir nevnt som en sunn fettkilde? Se den inneholder nesten kun mettet fett..? Forvirret

  2. Suzanne: nå viser jo nyere forskning at mettet fett ikke er så farlig som vi har trodd 🙂 men jo, innlegg kommer 🙂

  3. veronika: Jeg er dessverre fullbooket ut 2016 🙂 Er nok derfor jeg ikke har hatt tid til å svare deg 🙂

  4. Etter å ha fått hjelpt med deg de snart 4 ukene siden jeg startet så har jeg endelig funnet mat som holder meg mett å som gir meg nåkk energi til å bedrive den treningen jeg gjør. Å med alle dine fantastiske morsomme oppskrifter så har jeg blitt flink til å lage mat fra bunnen av, selv om jeg ikke elsker chilli like mye som du gjør 🙂 i går laget jeg kylling i kikertersuppe med bacon…. den var utrulig god…Har du mulighet til å skrive kostplan a / kostplan b når du legger ut oppskrifter? for de av oss som har fått hjelp hos deg denne mnd å ikke får bli med videre, da du er full. ? For jeg skulle gjærne ha blitt med deg videre. ps Mailen min krasja ( eh min minste var inne å styra med mail instillingene, så hun rota litt he he ) så har ingen av dine eposter lenger. ha en super fin dag du fantastiske du

  5. Idun: De var hyggelig å høre 🙂 Nå har jeg flere onlinekurs som bruker oppskrifter fra bliggen, så det vil dessverre bli litt forvirrende for mange 🙂

Comments are closed.