3 SUNN MATBOKSER | på maks 5 minutter

Reklame 28. august 2022 | Kosthold, kropp & helse, Matpakka, Oppskrifter

egen reklame

 Min 5. bok kan bestilles hos Norli HER

Da jeg skrev FIT PÅ 15 MINUTTER ville jeg så klart vise at man kan forberede sunn og næringsrik mat på maks 15 minutter, men jeg ville også vise at det kunne gjøres ENNÅ enklere enn det. Derfor finner du i boka flere oppskrifter som faktisk ikke krever noen form for forberedelser i det hele tatt!

Bare miks sammen, og nyt!

Tilslutt vil jeg gjerne minne om min digitale boklansering som går live på Facebook, i morgen kl.20:00-20:30. Dette er min 5. bok, og tro det eller ei, men dette er første gang jeg har en boklansering!

Som på alle eventer blir det en goodiebag og spennende give aways til alle som titter innom. Om det bare er noen minutter eller om du ser alle!

I goodiebagen får du 5 oppskrifter som ikke fikk plass i boka 🙁 Og hele 4 FIT PÅ 15 MINUTTER treningsfilmer, som du kan trene med meg fra A-Å!

Gå inn HER og meld deg på <3

Reklame 28. august 2022 | Kosthold, kropp & helse, Matpakka, Oppskrifter