3 STYRKEØKTER | uten treninsgutstyr

29. april 2020 | Trening, Video

egen reklame

APPLE HERGOOGLE HER

 

Onsdag og ny LIVE trening på Facebook siden min Fitfocuse klokka 20:00. De har etterhvert blitt veldig populære med opp mot 600 som deltar – LIVE og ennå flere som ser filmene i ettertid. I tillegg har jeg toLIVE treninger i uka med TEAM FITFOCUS – og oppdaterer www.fitfocus.no med nye treningsfilmer hver uke!

Jeg har aldri trent så mye hjemme før, og jeg tror faktisk det er mange år siden jeg var i så god form som det jeg er nå 😉 Kommer langt med hjemmelaget vektsekk og grytekluter si!

I tillegg til dette holder vi nå på å spille inn nye treningsfilmer til NYE fitfocus.no som lanseres i mai/juni. Her skal alt innhold bli nytt. Eneste som flyttes over fra fitfocus.no i dag, til den nye siden, er oppskriftene.

Konsekvensen av dette er at jeg sitter på ekstremt mange treningsfilmer, som snart går i søppelkassa! Og det er jo synd. Så i dag har jeg lyst til å dele tre av mine favoritter fra FIT HJEMME BOOTCAMP.

 

 

Håper å inspirere til mange gode hjemmeøkter!

 

Følg meg gjerne på Instagram HER , for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag.

Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

29. april 2020 | Trening, Video