3 måter å forme lårene på!

4. februar 2020 | Uncategorized

APPLE HER GOOGLE HER

 

Jeg får ofte spørsmål om hva slags trening som skal til for å få mindre lår. Og svaret er kanskje ikke der de fleste vil høre. For faktumet er

  1.  At det ikke går an å punktforbrenne fett.
  2. At rumpe og lår er kvinners naturlige fettlager, så genetisk sett har ikke kroppen lyst til å gi slipp de disse lagrene sånn med det første.
  3. Det finnes ingen qick fix

Betyr det så at man ikke kan få velformede, sterke og stramme lår?

Ord som er verdt å merke seg her er sterke og strammere lår. For det er en ting du kan gjøre for å stramme opp og forme lårene – styrketrening. 

Et av mine favoritt hjelpemidler når det kommer til trening er sklimatter, men om du ikke har det kan du fint bruke tørkepapir, kluter, sokker, til og med papp tallerkner.

Det er mange gode styrkeøvelser for rumpe og lår. Knebøy, utfall, markløft og hoftehev er blant mine favoritter, men i dag vil jeg vise deg tre gode øvelser med skilmatter.

Nummer en trener forside av lår, nummer to innsiden og nummer tre baksiden.

 

Noen tips til deg som ønsker mindre lår:

1. Ha realistiske forventninger.

Som sagt så er dette vårt naturlige fettlager. Det er så klart mye man kan gjøre med riktig trening og et sunt kosthold, men å kjempe mot genene – det er vanskelig.

2. Kalorier inn vs. kalorier ut.

Er det snakk om fettforbrenning og vektreduksjon så er det altså det samme her som med alle andre former for «slanking». Du må forbrenne mer enn du inntar. Og igjen er det genene som avgjør hvor du mister fett. Jeg kan ta meg selv som eksempel. I perioder hvor jeg har gått ned i vekt ser jeg ut som en krigsfange på overkroppen, men rumpa den er like rund!

3. Tren en kombinasjon av styrke og kondisjon for god fettforbrenning.

Ikke bare for god fettforbrenning. Styrke er viktig, både for å forme bena, men for å unngå skader og ondter.

Du finner 4 fettforbrenningsmetoder med program HER

 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

4. februar 2020 | Uncategorized