3 MÅTER Å BRUKE TE PÅ | i varme og kalde drikker

8. august 2015 | Uncategorized

For noen uker siden ble jeg spurt om å være med i et testpanel for KK.no som skulle blind teste te. Jeg er og blir en te drikker. Ikke voksen nok for kaffe ennå, som jeg pleier å si 😉 Så, så klart ble jeg med!

Jeg er egentlig ikke spesielt opphengt i merker når jeg velger te, men jeg har jo så klart mine smaksfavoritter! Derfor synes jeg det var ganske morsomt at når jeg åpnet te skuffen hjemme, etter besøket i Haugesund, var det akkurat testvinneren som lå øverst 😉

Clipper økologiske te!

Ikke bare lå det en te fra Clipper øverst. Med nærmere ettersyn var faktisk 6 av 8 bokser med te i skuffen min fra Clipper. Jeg har nok pleid å kjøpe disse på helsekosten, men nå ser jeg faktisk at Rema 1000 har begynt å ta inn merket også.

Jeg er som sagt en te drikker, og starter hver dag med en kopp engelsk frokost te. På ekte engelsk vis med melk i og det hele. Men i dag hadde jeg tenkt å vise deg tre andre måter å nyte en god te på!

Siden det fremdeles er et lite hint av sommer ute, så starter vi med en deilig iste med mynte og lime!

Visste du at mynte hjelper på fordøyelsen? Nettopp derfor er mynte te ekstra godt å drikke etter middag. Denne er også tilsatt fennikel som sies å hjelpe mot luft i magen.

Du trenger:

Ingredienser

 • 3 brev After dinner minst fra Clipper
 • 1 varmt liter vann
 • Saften av 1 lime
 • 2 lime
 • 1 dø frisk mynte
 • 2 ss honning

Fremgangsmåte

 1. Sett te brevene til å trekke i det varme vannet i 10 minutter.
 2. Rør ut honningen i vannet mens det ennå er temperert og sett det til avkjøling.
 3. Smak til med limesaft og ha oppi frisk mynte og limebåter ved servering

Nå som vi går mot litt mørkere tider synes jeg også at en god chai te er godt å kose seg med på kveldene. Også her er min favoritt fra Clipper, og jeg lager den gjerne som en latte!

Ingredienser

 • 1 brev Clipper Indian Chai tea
 • 1 dl varmt vann
 • 2 dl varm melk
 • Litt kanel, gurkemeie og honning etter smak

Fremgangsmåte

 1. La teen trekke som anvist på pakka.
 2. Kok opp melken og visp den kraftig for å få litt «skum» på toppen.
 3. Hell over teen og smak til med honning.
 4. Jeg topper gjerne min med en miks av kanel og gurkemeie

Mitt mest uvanlige te tips har jeg spart tilslutt! Jeg elsker nemlig å bruke grønn te i smoothiene mine! Både for ekstra smak og litt ekstra piff! Visste du at grønn te kan gjøre deg mer konsentrert?

For å alltid ha grønn te klar til min daglige smoothie pleier jeg rett og slett å fryse det ned i isbiter. Bare se her:

Med Clipper Green tea så klart!

Energi smoothie

Så sånn kan man også bruke te!

 

Stort Smil

Desiree

8. august 2015 | Uncategorized