Rumpeøvelser ute

3 gode rumpeøvelser du kan gjøre ute

30. mars 2017 | Øvelser

Vår, vår, vår, vår, vår! Jeg er mildt sagt etustiastisk nå som jeg endelig har slått meg til ro med at vinteren er over! Hehe, sånn går det når man er like glad i alle årstidene. Må liksom sørge litt over at vinteren er over før jeg kan kaste meg ut i våren! Men nå er er glad for at det er vår altså!

Selv om jeg trener fast på senter synes jeg at utetrening er GULL, og jo varmere det blir i været jo mer av styrketreningen min flytter jeg ut. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle dere tre gode øvelser du kan gjøre i en trapp eller på en benk!

Det er så klart mange andre alternativer, flere har vært vist på bloggen før, men disse tre er litt nye.

Lave hopp

Bulgask utfall med hopp

Ett bens hip thrust

Lyst på et helt program hvor vi bruker et trappetrinn eller en benk kanskje?

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

30. mars 2017 | Øvelser