3 BRENNENDE mageøvelser!

26. august 2017 | Øvelser

Var den en ting jeg absolutt ikke hadde lyst til i dag, men så absolutt trengte, så var det en treningsøkt!

Jeg har faktisk ikke trent styrke en eneste gang denne uken, og det kjenner jeg på kroppen med en gang! Særlig når lite trening blir kombinert med mye stille sitting eller bilkjøring. Kroppen min er så lite vant med et stillesittende liv at en uke av det resulterer i både vond nakke, vonde knær og en hofte som ikke har det så bra! Jeg må trene for å fungere!

Men siden lysten ikke akkurat var tilstede endte jeg opp med å trene det jeg synes er gøy – ikke nødvendigvis det jeg burde. Så det ble intervall step på meg. Men når man først kommer seg over dørstokken og får trent – da skjer det magiske ting! Så etter 30 minutter intervall stepp hadde jeg plutselig lyst og overskudd til litt av det jeg burde gjøre også! Bevegelighet og core!

Finn frem en vekt skive eller en tung bok og prøv deg på denne sekvensen! It BURNS!

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

26. august 2017 | Øvelser