EN GENIAL MIDDAGSLØSNING!

7. januar 2018 | Livsstil, Middag

Når februar kommer har jeg jobbet som Personlig trener og kostholdsveileder i 14 år, og jeg overdriver nok ikke når jeg sier at 99,9% av kundene mine har kommet til meg fordi de ønsker å legge om livsstilen sin. Med andre ord så sitter jeg inne med en ganske god oppfatning av hvilke utfordringer folk flest har i hverdagen når det kommer til aktivitet og sunne matvalg.

De aller fleste av oss vet godt hvor skoen trykker. Vi vet at vi burde spise mer frukt og grønt, vi vet at vi spiser «litt» for mye sukker, vi vet at vi burde spise mer fisk og vi vet at vi burde bevege oss mer.

I de fleste tilfeller så vet vi også hvorfor vi synes det er så vanskelig å gjøre noe med disse tingene, det er bare så himla vanskelig å bryte et godt innarbeidet mønster og omorganisere et liv vi kanskje har levd i tretti, førti år!

Ganske langt oppe på listen over ting vi finner utfordrende er planlegning, tid og inspirasjon.

Nettopp det er grunnen til at jeg er så stor fan av Adams Sunn og Lett- kasse! Det er også gunden til at jeg for fjerde år på rad samarbeider med Adams Matkasse. For her har du virkelig et produkt som gjør det lettere å leve sunt!

 

Sunn, kvalitetsmat, levert rett på døren uten at du trenger å gjøre noe som helst!

Alt du trenger for en sunn middagsuke. Med ekstra fokus på masse grønt, fiber og gode proteinkilder!

Just the way I like it!

Adams Matkasse inneholder alltid en god variasjon mellom tradisjonelle middagsretter og ny, spennende inspirasjon. Denne uken var jeg særlig glad for å se en indisk vegetar rett på menyen, sammen med en skikkelig barnevennlig fiskemiddag.

Fylt paprika med krydret tomatsaus og basmatiris
Lofotens fiskeburger i pitabrød med gulrotfrittes og pepperrotkrem

En ekstra bonus for mange der ute vet jeg at næringsinnholdet i menyene er. Jeg vet ikke hvor ofte jeg får spørsmål om hvor mange kalorier det er i det, eller karbohydrater det er i det. Her får du full oversikt over alle middagene.

Igjen et sunt valg som gjør det enkelt for deg.

Som vanlig har jeg et supert tilbud til eg som har lyst til å teste Adams Matkasse.

Bruker du koden TAKKFITFOCUSE får du 25 % rabatt på dine 2 første leveranser hos Adams Matkasse. Rabatten gjelder på hele handlekurven, dvs. du får 25 % på både matkasse og eventuelle tilleggskasser man bestiller.

Hvis du kjenner deg igjen når jeg sier liten tid, dårlig på å planlegge, mangler inspirasjon til sunne middager, trenger noe som er enkelt, eller bare digger sunn mat, ja da burde du virkelig teste ut denne!

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

7. januar 2018 | Livsstil, Middag