26789 personer skal gjøre dette for en sunnere livsstil! Skal du?

1. februar 2019 | Uncategorized

egen reklame

 

11.02 er dagen jeg lanserer siden jeg nå har jobbet med i snart to år! En helt unik side for deg som trenger hjelp for å gå ned i vekt, finne frem til gode vaner som fungerer for deg eller som ønsker inspirasjon til en sunnere livsstil.

En liten omvisning er vel på sin plass?

Du oppretter altså din egen profil og logger deg inn på en side som vil inneholde:

Din kostplan, treningsplan, stor øvelsesbank med treningsvideoer, din personlige kosthold og treningslogg og sist, men ikke minst flere kurs og challenges som du kan melde deg på!

Her får du altså muligheten både til å følge ditt personlige opplegg, og melde deg på kurs og utfordringer sammen med andre.

Du vil til en hvert tid finne kurs og challenges i kategoriene:

Ned i vekt

Trening

Ernæring

Sunn livsstil

Kostholds delen i fitfocus.no er nok den jeg har lagt aller mest jobb ned i. Både fordi jeg vet hvor viktig kosthold er for at du skal nå målene dine, men også fordi jeg vet hvor vanskelig mange synes dette er!

Derfor finner du ikke bare ukentlige kostplaner med oppskrifter på siden, du finner også et stort arkiv med oppskrifter som du kan. Alle oppskriftene har så klart porsjonsbeskrivelser tilpasset dine mål.

Når du logger deg inn på fitfocus.no den 11.02 vil det ligge over 200 treningsvideoer der, men dette skal være en levende side som hele tiden utvikler seg, og nye treninger og videoer vil bli lagt til hver måned.

Da jeg startet med å lage siden sa jeg til både designer og utviklere at jeg ønsket en side som skulle være det ultimate verktøyet og hjelpemiddelet i en sunn livsstil. Og målet har vært å skape en side som ikke bare skal hjelpe deg mot målene dine, men også være en inspirasjon når målene er nådd!

Tilgang til siden kommer til å koste 99 kroner per måned, men ved lansering gir jeg alle som har lyst muligheten til å teste gratis i 14 dager.

 

Så langt har 26789 personer registrert seg! Du kan få tilsendt gratis tilgang enten på e-post eller messenger.

Registrer e-post HER

Registrer messenger HER

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

1. februar 2019 | Uncategorized

Kommentarer (6)

  1. Kommer det en oppdatering på hvordan det har vært å følge supporterfrues kosthold i tre dager? 🙂

  2. Jeg har gledet meg sååå til i går til jeg kunne ta i bruk den nye siden din. Men jeg venter fortsatt på tilgang. Har registrert meg både her og på epost!! kan du hjelpe?

Comments are closed.