2017 | et hardt år

27. desember 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

Om få dager tar vi fatt på et nytt år og jeg ser tilbake på 2017 med et lettelses sukk!

Å jobbe mot store, langsiktige mål, mål som du vet tar både ett og to år å nå, er hardt. Det er krevende, det er mye jobb og det er til tider vanskelig å motivere seg. For belønningen, om du i det hele tatt når målet ditt, er så langt fremme.

2017 startet med det største steget jeg har tatt i min blogg»karriere». Jeg valgte å flytte bloggen min fra Norges største bloggplattform, til eget domene. Farvel til fast inntekt, farvel til trygge rammer, hallo egne ben.

Ett enkeltmannsforetak ble til A/S, jeg sa farvel til flere samarbeidspartnere, bestemte meg for å jobbe tettere med få, arrangerte trenings weekend, designet eget treningstøy og jeg begynte på et uendelig stort prosjekt – appen til FIT online BOOTCAMP! App ble det, og det har  gitt meg en unik måte å jobbe med online kundene mine på!

 

Det har virkelig vært et år hvor jeg har måtte lære meg å si nei til muligheter som har dukket opp foran nesa mi, for å kunne fortsette å jobbe mot 2018. Holde fokus på det store bilde!

 

Gi ut bok? Tilbudet har vært der flere ganger.

Flere treningsreiser? Så klart det hadde vært gøy!

Men det er en tid for alt, og mine mål for Fitfocuse ga ikke plass til det i 2017 og heller ikke i 2018. Jeg vil noe mer! Jeg har lyst til å skape noe mer for deg som leser bloggen, som deltar på FIT online BOOTCAMP, som følger meg på sosiale medier.

Tenker jeg kun på jobb er jeg utrolig glad for å legge 2017 bak meg. Grunnarbeidet er gjort, planen videre er lagt og det er snart på tide å ta fatt på den morsomme delen. Det har bare tatt et år å komme hit 😉

 

Stort Smil

Desiree

 

27. desember 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen