200 kaloriers lunsj pizza

19. oktober 2017 | Matpakka, Middag

Endelig tilbake på kjøkkenet både for å lage nye oppskrifter til bloggen og for å fylle på med nye oppskrifter til appen min. Det meste av maten jeg lager går dit, men nå var det altså på tide å få noen nye oppskrifter ut på desireeandersen.no også!

Pizza er alltid populært. Og tanken bank denne godsaken var egentlig lunsj. Jeg synes i alle fall at kald pizza sammen med litt salat og en frukt er superdigg i matboksen. Og her får du da lunsj for 2 dager! Perfekt for travle dager!

1/2 pizza gir ca. 200 kalorier

Til en pizza trenger du:

Ingredienser

 • 1/2 blomkålhode
 • 3 eggehviter
 • 3 ss valgfritt mel
 • 1 ts salt
 • 1boks hakket tomat med ønsket krydder
 • 4 skiver lettost (ferdig skåret)
 • 4 skiver spekeskinke
 • Valgfrie grønnsaker til fyll

Fremgangsmåte

 1. Riv blomkålhode på et rivjern og bland sammen med eggehviter, mel og salt
 2. Bre røren utover et bakepapir og stek på 250 grader (varmluft) i 15 minutter
 3. Bra over hakket tomat, ost og fyll
 4. Etterstek på 200 grader i 10 minutter

Om ikke du er like glad i pizza som meg så har jeg et supert tips! Forstek bunnen i 5 minutter ekstra, del den i fire og lag delig sandwich med salat og pålegg. MOMS!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 

19. oktober 2017 | Matpakka, Middag