20 min som forbrenner like mye som 40 min jogging!

7. januar 2017 | Trening

Liten tid er unnskyldning nummer 1 når vi dropper treningen. Ikke bare skal man kunne sette av en times tid til selve treningen, men mange føler også at de må på et treningssenter for å kunne trene. Så ikke bare en klokketime til trening, men kanskje også 20-30 minutter til transport og skravling.


Men er det virkelig nødvendig? 

Om du har spesefikke treningsmål som å løpe en marathon, bli sterkere i knebøy, stille i fitness, fullføre et triatlon – ja, da er det nødvendig.

Men om målet ditt er god helse, en sunn kropp, normal vekt, litt strammere rumpe, bedre kondisjon, mer ork og overskudd – da trenger du hverken treningssenter eller lang tid.

Før jeg går videre så må jeg få lov til å si at det er mange fordeler ved å være medlem på et treningssenter, men det at du ikke rekker dit 3 ganger i uka burde ikke være grunnen til at du skipper treningen! 20 minutter intervalltrening med utholdende styrketrening som får opp pulsen har nemlig samme effekt som 90 – 120 minutter trening ved moderat intensitet.

Og en slik økt skal du få av meg i dag!

Har du sjekket januarsalget hos Trimtex?

Vær øvelse skal jobbes i 30 sekunder, gå direkte til neste øvelse. Når du har fullført runden tar du en liten pause. Hvor mange runder klarer du på 20 minutter?


Øvelse 1


Knebøy eller knebøy med hopp.


Øvelse nummer 2.


Stående roing. 

Du kan bruke 2 vannkanner som motstand om ikke du har vekter hjemme. 1 liter vann veier ca. 1kg.


Øvelse nummer 3


Planke med twist eller tap over.


Øvelse nummer 4.


Utfall bakover eller hoppende utfall

Øvelse nummer 5


Skulderpress


Øvelse nummer 6


Dobbel swing. 

Her kan du også bruke en vannkanne som motstand.


Øvelse nummer 7


Walk out eller walk out med tap


Øvelse nummer 8


Velg mellom Burpees og Push up Jacks


Jeg viser 3 varianter av burpees

 


Følg meg gjerne på Snapchat 
(Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Smil

Desiree

7. januar 2017 | Trening