2 i 1 oppskrift | havre og qinoagrøt som blir til pannekaker

2. januar 2020 | Frokost, Oppskrifter

reklame for Sunkost

Vi nærmer oss nå 7000 nye påmeldte til Sunkost sin gratis KICKSTART. Jeg sier nye, for hvis du allerede er medlem i Sunkost sin kundeklubb så vil du automatisk få dette tilsendt, da det sendes ut med Sunkost sitt faste nyhetsbrev til sine medlemmer.

Kickstarten går over 4 uker. Og hver uke sendes det ut et nytt hefte som du kan laste ned. Heftene inneholder så klart noen favoritter fra bloggen, men jeg har også utviklet flere nye oppskrifter kun for Sunkost.

I dag hadde jeg tenkt å dele en av favorittene mine fra det første hefte som sendes ut! Nemlig en oppskrift som både blir til frokostgrøt og pannekaker.

Dere vet jo at jeg liker å gjøre ting enkelt 😉

Som du ser så følger KICKSTARTEN samme prinsipper som alle mine bøker og onlineprogrammer gjør. Så her kan du få ennå mer inspirasjon som du kan putte inn i din kostplan – enten du følger boka FIT PÅ 30 DAGER eller min nye bok Desiree´s Sunne Matplanlegger!

Hvis ikke du har fått meldt deg inn i kundeklubben til Sunkost ennå så kan du gjøre dette HER, mer info om KICKSTARTEN finner du HER.

Stort Smil

Desiree

 

 

2. januar 2020 | Frokost, Oppskrifter

Kommentarer (1)

  1. Ser godt ut best varm eller kald?
    Kan man la en porsjon stå i kjøleskap til neste dag å spise på kjøleskapsgrøt?
    Hilsen Karin-Maria Vårtun

Comments are closed.